Рекомендований вік3+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Як зробити так, щоб дитина відчула наближення свята, сповнилася очікуванням подарунка, святковим настроєм? Як пояснити малюкові, хто такий Святий Миколай і чому він приносить подарунки? Саме для цього була написана ця книга. Читайте її разом з дитиною - і дива не оминуть ваш дім у день Святого Миколая.
Книга к празднику Эта книга - замечательный подарок ребенку ко Дню святого Николая. Во-первых, она идеальна по объему: не слишком длинная, чтобы растягивать ее на несколько дней чтения (у нас получилось прочитать ее за раз), но и не маленькая, с хорошо подобранным, содержательным материалом. В нее вошли: легенда о жизни Николая, авторские стихи к этому празднику, описания народных традиций празднования Дня святого Николая, примеры детских писем к Николаю, рассказы о том, какие чудеса могут…
Читати на YakabooСвятой Николай Каждый родитель, хочет как можно ближе познакомить ребенка с праздником святого Николая, особенно если ребенок растет в верующей семье, и если старшие детки уже понимают все, то с младшими сложнее, им не достаточно просто объяснений от родителей, им важно на примере, желательно чтобы это был пример понятный для их возраста и с красивыми картинками, поэтому, наша бабушка решила в качестве подарка, приобрести такую книжку для младших внуков, за что я ей очень благодарна, ведь книга…
Читати на YakabooКнига, яку треба прочитати до дня Святого Миколая Ми, як і багато батьків в Україні, придбали цю книгу своєму малюку до дня Святого Миколая. Книга великого формату, у приємних спокійних тонах, якісна поліграфія, от дійсно хочеться прочитати. Починаємо читати: цікаво, повчально, захоплююче - саме те нове що й хотілося розказати цього дня, ті традиції яким хотілося навчити свого малюка. Але є одне невелике "але" - мені здається що трохи зарано читати цю книгу для діточок 3-х років, бо ж…
Читати на YakabooКнига, яка повертає нас у дитинство «Час майстрів» випустив прекрасну книгу, яка окрім повчальних історій містить гарні ілюстрації. Моїй дитині ілюстрації сподобались навіть більше, ніж самі тексти. Це шедевр на всі сто! Коли тримаєш у руках таку книгу, мимоволі повертаєшся у світ дитинства, де панувала казка, віра в дива, святого Миколая та Діда Мороза, які обов’язково завітають із подарунками до чемних діточок. І згадуєш вечори напередодні свят, коли писали листи і детально перераховували…
Читати на YakabooСвято наближається "Книга, яку треба прочитати до Дня святого Миколая" - справжня знахідка для батьків, які хочуть розповісти своїм дітлахам про це чудове зимове свято, наповнене теплом родинного вогнища, передчуттям Нового Року, сміхом дітей і подарунками. В цій яскравій та затишній книжці ви знайдете відповіді на питання: Хто такий святий Миколай? Звідки взявся День святого Миколая? Чому Миколай приносить подарунки? Хочете вивчити пісеньку про святого Миколая? Ви зможете знайти її тут. Чи…
Читати на YakabooКнига которую обязательно нужно прочитать ко Дню Святого Николая! Ожидание праздника! Как дать ребенку почувствовать его приближение, создать настроение этого праздника и объяснить кто такой Святой Николай. Книга прекрасна! Очень доступно рассказано в ней кто такой Святой Николай в какой семье он родился, кем были его родители, чему они успели его научить. Его папа и мама были старенькими, скоро умерли и маленький Николай остался сиротой. Николай часто ходил в храм молился как…
Читати на YakabooНайкраща книга до свята Миколая! Передчуття свята приходить задовго до початку святкувань, і, зокрема, саме діти наділені цим даром ВІДЧУВАТИ наближення святкових днів, таких очікуваних новорічних свят! І одне з перших і найочікуваніших свят - це День Святого Миколая! Багато дітлахів вже з першого грудня відраховують дні до приходу Святого, в очікуванні і надії на подарунки, а не на різочки, пишуть листи, поводяться щодня чемно, і чекають, чекають, чекають.. Саме про це створена "Книга, яку…
Читати на YakabooЗадоволені книгою: хороший подарунок собі та близьким Хочемо поділитися враженнями, які на нас справила «Книга, яку треба прочитати до дня Святого Миколая»! Ми придбали її нещодавно, і я помітила як захоплено синочок слухає, коли я читаю; як горять його оченята, коли розглядає ці казкові ілюстрації! Книга написана легко і затишно. І покликана створити сімейну традицію «очікування Миколая». Вчора син дізнався, що Миколай у дитинстві так само, як і він, був дуже допитливим. А сьогодні ми…
Читати на YakabooНе можу не поділитися. Я знаю. Не маю жодного сумніву, що всі батьки країни активно готуються до зустрічі з Миколаєм. Хто він? Звідки? А чому він приносить подарунки? Безліч питань, чуємо ми щовечора, вкладаючи діточок спати. А який же краще вивчити віршик, щоб порадувати рідних, вміннями своєї дітвори? Ніби і свято для найменших але вогник передчуття свята, запалюється в кожній душі. І всі... всі чекають на святого Миколая. Ось тримаю я в руках чудову інструкцію і просто права не маю, щоб з…
Читати на YakabooПередчуття свята Є одна чарівна суперздібність у дітей, яку з часом втрачають дорослі. Це – казкове й чарівне передчуття наближення улюбленого свята. Повернути цю надможливість можна виключно переживаючи й співпереживаючи це повільне, чарівне, поступове наближення свята разом із власною дитиною. Гарний спосіб виховання почуттів, і дитячих, і власних, тому дорослим варто частіше заглиблюватися в це таємниче дійство. Робити це можна за допомогою гарної, якісної, змістовної книги. Тренуватися…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!