NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Книга Моцарт 2.0

Автор: Дорж Бату
Ілюстратор: Юлія Самелюк
Немає в наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок464
Рік видання2020

Автор українських бестселерів "Франческа. Повелителька траєкторій" та "Франческа. Володарка офіцерського жетона" написав новий роман! В епіцентрі подій – Вольфганг Амадеус Моцарт, що опинився у Нью-Йорку ХХІ.

Дорж Бату у книжці "Моцарт 2.0" вигадливо переплітає реальні факти з вигадкою, елементи детективу з філософськими роздумами.

Геніальний композитор Моцарт потрапив у сучасне місто. Його вражає і дивує усе: метро та галас, одяг, особливо жіночий, спосіб життя, звички й манери людей та навіть вбиральні тут такі пахучі й красиві, наче у цісарському палаці. А ще, виявляється, сучасний рояль суттєво відрізняються від звичного Моцартові клавікорду… Та доведеться пристосовуватися, адже видатному композиторові хоч і випав шанс на нове життя, дещо залишається незмінним - музика і Моцарт нероздільні.

ПаперовіЕлектронні
• 2020
Немає в наявності
e-book
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2020
Немає в наявності
• 2019 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 250 грн175 грн
• 2020 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 250 грн200 грн
• 2020
Немає в наявності 250 грн
e-book

Видавництво Старого Лева

• 2020
• 2020 • Тверда обкладинка
• 2020
Немає в наявності 262 грн

Схожі книги

• АндрійYakaboo27 липня 2022 р.★ 5/5

Просто чудова книга Так сталося, що ця книга потрапила мені в руки в тяжкі та буремні часи. В час, коли від новин відірватися тяжко, в надії на радісну звістку. І саме ця книга стала для мене тим сховком від світу, в якому я зміг знову повернутися до життя настільки, наскільки це можливо. Ба більше, я знову почав читати!!! Отож, що ми маємо? А маємо ми просто неймовірну історію про те, як Вольфганг Христозом (ніколи навіть не чув цієї частини його імені, навіть в музичній школі, де я сім…

Читати на Yakaboo
  • АндрійYakaboo15 червня 2022 р.★ 5/5

Саме те що потрібно Так сталося, що ця книга потрапила мені в руки в тяжкі та буремні часи. В час, коли від новин відірватися тяжко, в надії на радісну звістку. І саме ця книга стала для мене тим сховком від світу, в якому я зміг знову повернутися до життя настільки, наскільки це можливо. Ба більше, я знову почав читати!!! Отож, що ми маємо? А маємо ми просто неймовірну історію про те, як Вольфганг Христозом (ніколи навіть не чув цієї частини його імені, навіть в музичній школі, де я сім довгих…

Читати на Yakaboo
  • Natasha SabadashYakaboo2 жовтня 2020 р.★ 5/5

неперевершено! Давно я не була в такому захваті від сучасної української книжки. Сам сюжет, герої - те все те, що робить цю книгу блискучою. Якщо ви не обожнюєте Моцарта, як я, все одно вам варто прочитати роман. Автор дуже якісно переплітає події з 18 сторіччя з сучасним життям. Ми ходимо по вулицях і навіть не замислюємось, як змінилось життя людей за якихось 300-400 років. Але є вічні цінності - дружба, повага, любов і безперечно музика Моцарта. Цікаво, що автор перемістив в Нью-Йорк не…

Читати на Yakaboo
  • ЕленаYakaboo6 серпня 2020 р.★ 5/5

Цікава книга цікавого автора Книга сучасного автора, видана в 2020 році "Видавництвом Старого Лева". В першу чергу мене зацікавив автор. Він народився 21 грудня 1977 року в Росії, в місті Улан-Уде, у родині музикантів. Отримав освіту історика, працював журналістом в Росії, Україні, з 2011 року проживає в США та працює оператором корекції траєкторій Центру керування польотами NASA. Ось його думка : "Поширений міф, що змінювати фах - це важко. Насправді ні. Все - в голові. Вже давно минули ті…

Читати на Yakaboo
  • ВладиславаYakaboo23 червня 2020 р.★ 5/5

Вольфі у Нью-Йорку! Дуже люблю книги Доржа Бату і ця історія не стала виключенням! Цікаво, захопливо, щиро, іронічно й так по-доброму написано! Отже, сюжет на перший погляд простий: Моцарт (так, саме той, про якого ви чули у дитинстві, Вольфранг Амадеус) якимось дивовижним чином потрапляє у 21 століття, а саме у Нью-Йорк 2018 року. Вольфі не знає ні як він сюди потрапив, ні що йому робити, без житла, грошей та документів! Та на щастя, Моцарт зустрічає молоду панянку Стейсі, таку ж…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково