Рекомендований вік3+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Ці короткі й зворушливі історії нікого не залишать байдужим! Ви познайомитеся з котиком і песиком та їхніми веселими друзями, потрапите разом із героями в неймовірні пригоди.
Казочки-п'ятихвилинки стануть чудовим завершенням насиченого подіями дня. На добраніч!
Для дітей дошкільного віку.
Відгуки з книгарень
книжку у кожну хату! Вже не пригадую, як саме я вибирала книгу "Казки п'ятихвилинки на добраніч". Я дуже прискіплива до тексту і до ілюстрацій, коли шукаю дитині нову книгу. А те, що "Казки п'ятихвилинки" потрапили мені до рук - я вважаю справжнім дивом! ЧУДОВА книжка! Моя донечка із захопленням слухає казочки і роздивляється мистецькі оригінальні ілюстрації. І назва і обкладинка книжки дуже лагідні. А щодо змісту --- це просто знахідка! Ви знаєте притчі Бруно Ферреро? Так от, "Казки…
Читати на YakabooЧудовий варіант для домашньої бібліотеки «Казки-п’ятихвилинки на добраніч» - це збірка, в яку входить одинадцять чудових коротеньких оповідань для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Це надзвичайно мила і ніжна книжечка для маленьких діток, яких втомлює довге читання. Гарні, добрі, позитивні, а головне повчальні історії про звірят. Дитина із задоволенням слухає про те, як песики, киці, лисички, тигрики, черепашки вчаться дружити, підтримують і допомагають один одному. Історії є…
Читати на YakabooКазки-п’ятихвилинки на добраніч Книжечка "Казки-п’ятихвилинки на добраніч" видавництва "КМ-БУКС" мабуть одна із найкращих книжечок з казками які ми придбали, тому що читаємо її ми практично щодня, і ці історії дитині не набридають. Якщо Ви перебуваєте у новенької книжечки з казками для Вашої дитини, то Вам неодмінно потрібно поглянути ближче на книжечку "Казки-п’ятихвилинки на добраніч". У книжечці Ви знайдете найрізноманітніші казки, а саме: "Песик і кулька", "Як тигреня навчилося плавати",…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!