Рекомендований вік12+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Колись у цьому місті жили золотоокі майстри-чарівники, а тоді його захопили жорстокі загарбники, які заборонили всі магічні ремесла. Тож тепер його мешканці - лише тіні, що скніють у темряві й холоді.
Але чи існує шанс повернути магію в місто? До чого тут найбільший скарб дванадцятирічної Марти, яка тільки-но переїхала до Міста-біля-Моря? І чи погодиться підлітка, що переживає непростий період, розлучитися з єдиною своєю втіхою?
Пригодницька повість, далеко не тільки дитяча, про чари і магію, про підлітків та їхніх батьків, які не лише вірять у різдвяні дива, а й готові самі їх творити.
Передріздвяне читання Починається історія зовсім не святково: у головної героїні Марти досить складний етап життя - справжня чорна смуга, та й вік такий, що не позаздриш - початок підліткового періоду. Куди не плюнь - скрізь проблеми і навіть справжнє горе. Але навіть у темні часи завжди є місце світлу, як казав Дамблдор. До речі, чаклуна я згадала теж не даремно, адже і в житті Марти починаються чарівні пригоди у світі, про який вона навіть не мріяла і не здогадувалася. І саме ці пригоди не…
Читати на YakabooТаинственный город Хороший роман. Он и драматический по сюжету, и приключенческий, и мистический. Марта - типичная девочка-подросток. Но в ее жизнь приходит беда - умирает ее мама, и Марта вынуждена переехать в другой город к отцу, у которого свою жизнь и новая семья. Марте эмоционально сложно дается переезд и адаптация на новом месте (в новой семье, в новой школе). Единственное, что приносит радость Марте, - это рассматривание небольшой статуэтки ангела, оставшегося от мамы на память. Но…
Читати на YakabooПрекрасна, надзвичайна історія, якою класно насолоджуватись у різдвяно-новорічну пору Зізнаюсь, у мене було кілька спроб прочитати «Місто тіней». А коли я все ж занурилась у цю історію, переді мною відкрився такий захопливий, такий магічний і цікавезний світ, що я дивуюся, як я могла не знати про нього раніше! Книга - надзвичайна! Починаючи із перших згадок про Місто Тіней і про його загадкових мешканців, яких головна героїня історії, 12-річна дівчинка Марта, почала бачити - ця історія вже не…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!