NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Ключ від королівства

Видавництво: Зелений пес, Folio
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок283
Рік видання2017

"Ключ від Королівства" - перший роман трилогії про пригоди школярки-семикласниці Ліни Лапіної (до трилогії також входять романи "Королівська обіцянка" і "Зло не має влади"). Ця трилогія вийшла в новій серії видавництва "Фоліо" "Світи Марини та Сергія Дяченків", у якій будуть опубліковані майже всі твори (понад 20 томів) письменників, перекладені українською та чудово ілюстровані. Також у цій серії 2017 року вийшов друком роман "Страта".

Ліна поверталася зі школи додому - втомлена, з важезним рюкзаком за плечима. Незвичайний випадок у тролейбусі привернув до неї увагу дивного чоловіка. Його звали Оберон і, як потім з'ясувалося, він був королем мандрівного Королівства. Ліну, що не одразу погодилася стати бойовим магом, чекають розчарування і перемоги, страх і радість, дружба і зрада...

ПаперовіЕлектронні
• 2017 • Фоліо • fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp
490 грн55 грн
e-book
• 2017 • Фоліо • epub
65 грн
e-book
• 2017 • Фоліо
490 грн160 грн
• 2008 • Зелений пес
Немає в наявності
• 2017 • Folio • Тверда обкладинка
Немає в наявності 160 грн136 грн

Схожі книги

• Мар'янаYakaboo5 травня 2021 р.★ 5/5

Чергова гарна книга Це перший роман трилогії про пригоди школярки-семикласниці Ліни Лапіної. Ліна, втомлена з важким рюкзаком, поверталася зі школи додому. Незвичайний випадок у тролейбусі привернув до неї увагу незнайомого чоловіка. Його звали Оберон і він король мандрівного Королівства, який дав дівчинці прозору кулю із ключиком всередині, щоб вона в будь-який час завітала до нього в гості. Пізніше Ліна стане магом дороги в цьому Королівстві. Її чекають неймовірні пригоди, дружба,…

Читати на Yakaboo
  • Любов ПоповичYakaboo8 грудня 2020 р.★ 4/5

Історія, яка віддає теплом. «Ключ від королівства» - це перша книга з трилогії, яка розповідає нам про надзвичайні пригоди дівчинки Ліни. Вона як і зазвичай у таких книгах абсолютно не підозрює, що скоро від неї буде залежати доля цілого мандрівного королівства. Але от вона зустрічає Оберона і її життя кардинально міняється. Плюси: — дуже цікавий світ. Сама ідея мандрівного королівства в іншому світі дуже класна, а в такому виконанні - неперевершена. — стиль написання. Все дуже плавно і…

Читати на Yakaboo
  • Виктория Сергеевна СолошенкоYakaboo15 жовтня 2020 р.★ 5/5

Чудова книга Ліна зустрічає на вулиці чудернацького чоловіка. Це король Оберон, що запрошує дівчинку приєднатися до Королівства. Але вона не одразу погоджується на це. Король шукає мага дороги, помічника, і ним повинна стати Ліна. Королівство йде у дорогу, а дівчинка починає вчитися магії, але не успіхів досягає мало. Потроху вона вчиться, б'ється з ворогами Королівства, аж поки принц з своєю нареченою не почав прохати допомоги. Відбитися від Королівства - страшно, але зрада - ще…

Читати на Yakaboo
  • Тетяна ШарпінськаYakaboo5 серпня 2020 р.★ 4/5

Ключ? або ж і ні. Навіть не знала, що це перша книга трилогії, коли брала, але, загалом, не прогадала. Якби не позитивні відгуки друзів, ніколи б не купила б (обкладинка так собі та й з цільової аудиторії я виросла). Тож хай вас вона не відлякає як мене, бо книга дуже навіть нічого так (як на дитячу). Це книга для підлітків, тож не чекайте закрученого сюжету чи надзвичайно непередбачуваних сюжетних ходів - їх тут немає, але загальний хід історії втягує і цікаво дізнатися, чим завершиться…

Читати на Yakaboo
  • АннаYakaboo16 березня 2020 р.★ 5/5

Ключ от волшебства Первый раз я познакомилась с этой книгой Марины и Сергея Дяченко ещё лет в 12, и тогда осталась глубоко впечатлена произведением. По сути, мой путь знакомства с этим писательским дуэтом начался именно отсюда. И вот, почти через десять лет я снова взяла её в руки, боясь, что мой детский восторг по поводу "Ключа от королевства" давно прошел и был вызван не качеством книги, а лишь моей наивностью и неопытностью в плане книг. Но я оказалась приятно удивлена, что моё отношение к…

Читати на Yakaboo
  • Vika ViktoriaYakaboo9 серпня 2018 р.★ 5/5

Точно читатиму всю трилогію. Продовжую своє знайомство з Дяченками. Це 4 книга прочитана мною у подружжя письменників. Книга виявилася для мене відкриттям. До цього від книг Дяченків в мене залишалися змішані відчуття, а тут все зрозуміло. Ця книга не схожа на ті, що я читала у Дяченків до неї.Мені дуже сподобалася книга. Все написане дуже легкою і простою мовою.. Цікаво було спостерігати за мандруючим королівством. Маги, принцеси, принц, король, закляття, потворні створіння... Все це…

Читати на Yakaboo
  • Julia DutkaYakaboo10 березня 2018 р.★ 5/5

Збираюсь читати усю трилогію Новина про видання повного зібрання творів подружжя Дяченків мене дуже потішила. До "Ключа від Королівства" я вже мала змогу прочитати "Лану" та "Ритуал" - перша не вразила, бо аж надто була розрекламована, а от другий став однією з найулюбленіших книжок. "Ключ від Королівства" відкриває підліткову трилогію про юну чарівницю Ліну Лапіну. Дівчинка - звичайнісінька собі школярка, яка й гадки не має, що скоро стане дуже особливою, і від неї залежатиме добробут…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково