У житті успішного письменника Пола Шелдона була лише одна жінка, яку він щиро ненавидів, - героїня його мелодраматично-пригодницьких романів Мізері Честейн. "Убивши" нарешті Мізері й добряче відсвяткувавши початок нового етапу творчості, письменник на глухій дорозі потрапляє в автокатастрофу. Опритомнівши в будинку колишньої медсестри Енні Вілкс, своєї "найпалкішої шанувальниці", схибленої маніячки-вбивці, Пол Шелдон зрозуміє, що таке справжня ненависть, біль і жах і яку ціну має сплатити автор за своє творіння.
Птаха-нетіпаха
Роман С.Кінга "Мізері" став моїм першим знайомством з творчістю автора (паперовою), але дуже рекомендую почати саме з цього твору. Гарно закручений сюжет, невелика кількість персонажів і цікава історія - роблять "Мізері" однією з найяскравіших публікацій Кінга. Крім того роман має невеликий об'єм, тому для початку саме те, що потрібно.
Мізері
Сюжет розгортається навколо письменника, який після аварії опиняється в полоні своєї найвідданішої, але психічно нестійкої фанатки – її прихильність швидко перетворюється на жорстоку пастку, де виживання залежить від хитрості та психологічної витримки. Події рухаються динамічно і клаустрофобно, атмосфера похмура і напружена, з відчуттям постійної небезпеки та морального тиску. Персонажі діють природно, їхні мотиви і внутрішні конфлікти проявляються через страх, маніпуляції і психологічну…
Коли фанатка стає катом
Пол Шелдон, відомий письменник, потрапляє в аварію в сніговій глушині Колорадо. Його рятує Енні Вілкс - колишня медсестра, яка живе в ізольованому будинку. Вона каже, що обожнює його серію романів про принцесу Мізері, але ненавидить останню книгу, де героїня помирає. Енні "доглядає" Пола - годує, лікує, але й тримає в полоні. Вона вимагає, щоб він написав нову книгу, де Мізері воскресне. Якщо він відмовиться - біль, відрізані пальці, психологічні тортури. Пол пише, бо…
Мізері
напружений і психологічно складний трилер про письменника, який опинився в полоні своєї найбільш відданої, але небезпечної фанатки. Кінг майстерно передає страх, безпорадність і жорстокість, створюючи атмосферу справжнього жаху.
Найпалкіша шанувальниця
Захоплююча жахачка від Короля жахів.
Пол Шелдон - успішний письменник, головною проблемою якого є те, що часом не дуже хочеться писати, тому що головна героїня його роману (яка зробила його таким популярним), - до біса дістала.
Але життя вносить свої корективи... і один момент в житті змінює все... особливо, коли життя "дарує" зустріч з найпалкішою шанувальницею.
Коли перед прочитанням книги побачила, що вказано - роман є найреалістичнішим з усіх і саме тому -…
Мізері
Відомий, своїм циклом книг, письменник потрапляє в аварію і його рятує його найпалкіша шанувальниця Енні Вілкс. На цьому базується сюжет.
Мізері — це безумовно одна з кращих робіт Кінга.
Що тут казати історія настільки правдоподібна, що навіть сам автор зазначає що, місця та персонажі, описані в книзі, є вигадкою.
Мінусів я для себе не знайшов. Думаю, вона може не зайти тим у кого погані стосунки з цим жанром.
А іншим... Ну це варто читати.
В підсумку можна сказати так:
"Одна з…
Норм
Книги про писателей, в смысле где главные герои писатели, я не очень люблю - слишком они предсказуемые, да и Кинг мне раз на раз не приходится - то полнейшая ерунда, то норм развлечение.
"Мизери" - это неплохой психологический триллер от "мастера ужасов" Стивена Кинга. Конечно, фильм лучше, так как не перегружен многими лишними деталями, но книга тоже отличная.
Писатель попадает в плен к самой ярой фанатке, которая требует от него писать то, что хочется ей. Герой же пытается выжить и…
Одна із кращих
"Мізері"– іще один фаворит серед книжок Кінга!
Ох, яку бурю емоцій я відчула під час читання! Скільки переживань за головного героя, очікувань і намагань вгадати чим все обернеться.
А головна героїня Енні Вілкс– просто чудо. Чудо в світі ненависті і злості.
Іще хочу зауважити, що я не знала про екранізацію, доки не дочитала книгу. Але, коли я аналізувала персонажа Енні, то думала, що її роль чудово підійшла б акторці Кеті Бейтс (люблю її після перегляду "Американської…
Мізері
Відомий письменник, через автомобільну аварію, потрапляє у владу своєї "найбільшої прихильниці". Що в цьому жахливого? Та в принципі нічого. Ось тільки ні тіло, ні розум йому більше не належать. Зачинений сам на сам з психічно хворою, сильною та схильною до вбивств жінкою, письменник має одне бажання вижити.
Важко уявити відчуття людини, що опинилася в такій жахливій ситуації. Постійна боротьба не на життя, а на смерть. Читаючи книгу, уявляла Пола мишкою, що потрапила до мишоловки:…
Птаха-нетіпаха Роман С.Кінга "Мізері" став моїм першим знайомством з творчістю автора (паперовою), але дуже рекомендую почати саме з цього твору. Гарно закручений сюжет, невелика кількість персонажів і цікава історія - роблять "Мізері" однією з найяскравіших публікацій Кінга. Крім того роман має невеликий об'єм, тому для початку саме те, що потрібно.
Читати на YakabooМізері Сюжет розгортається навколо письменника, який після аварії опиняється в полоні своєї найвідданішої, але психічно нестійкої фанатки – її прихильність швидко перетворюється на жорстоку пастку, де виживання залежить від хитрості та психологічної витримки. Події рухаються динамічно і клаустрофобно, атмосфера похмура і напружена, з відчуттям постійної небезпеки та морального тиску. Персонажі діють природно, їхні мотиви і внутрішні конфлікти проявляються через страх, маніпуляції і психологічну…
Читати на YakabooКоли фанатка стає катом Пол Шелдон, відомий письменник, потрапляє в аварію в сніговій глушині Колорадо. Його рятує Енні Вілкс - колишня медсестра, яка живе в ізольованому будинку. Вона каже, що обожнює його серію романів про принцесу Мізері, але ненавидить останню книгу, де героїня помирає. Енні "доглядає" Пола - годує, лікує, але й тримає в полоні. Вона вимагає, щоб він написав нову книгу, де Мізері воскресне. Якщо він відмовиться - біль, відрізані пальці, психологічні тортури. Пол пише, бо…
Читати на YakabooМізері напружений і психологічно складний трилер про письменника, який опинився в полоні своєї найбільш відданої, але небезпечної фанатки. Кінг майстерно передає страх, безпорадність і жорстокість, створюючи атмосферу справжнього жаху.
Читати на YakabooНайпалкіша шанувальниця Захоплююча жахачка від Короля жахів. Пол Шелдон - успішний письменник, головною проблемою якого є те, що часом не дуже хочеться писати, тому що головна героїня його роману (яка зробила його таким популярним), - до біса дістала. Але життя вносить свої корективи... і один момент в житті змінює все... особливо, коли життя "дарує" зустріч з найпалкішою шанувальницею. Коли перед прочитанням книги побачила, що вказано - роман є найреалістичнішим з усіх і саме тому -…
Читати на YakabooВарта уваги Твір "Мізері" захоплює з перших сторінок, автор як завжди блискавично передав весь жах, сморід і біль через сторінки.
Читати на YakabooМізері Відомий, своїм циклом книг, письменник потрапляє в аварію і його рятує його найпалкіша шанувальниця Енні Вілкс. На цьому базується сюжет. Мізері — це безумовно одна з кращих робіт Кінга. Що тут казати історія настільки правдоподібна, що навіть сам автор зазначає що, місця та персонажі, описані в книзі, є вигадкою. Мінусів я для себе не знайшов. Думаю, вона може не зайти тим у кого погані стосунки з цим жанром. А іншим... Ну це варто читати. В підсумку можна сказати так: "Одна з…
Читати на YakabooНорм Книги про писателей, в смысле где главные герои писатели, я не очень люблю - слишком они предсказуемые, да и Кинг мне раз на раз не приходится - то полнейшая ерунда, то норм развлечение. "Мизери" - это неплохой психологический триллер от "мастера ужасов" Стивена Кинга. Конечно, фильм лучше, так как не перегружен многими лишними деталями, но книга тоже отличная. Писатель попадает в плен к самой ярой фанатке, которая требует от него писать то, что хочется ей. Герой же пытается выжить и…
Читати на YakabooОдна із кращих "Мізері"– іще один фаворит серед книжок Кінга! Ох, яку бурю емоцій я відчула під час читання! Скільки переживань за головного героя, очікувань і намагань вгадати чим все обернеться. А головна героїня Енні Вілкс– просто чудо. Чудо в світі ненависті і злості. Іще хочу зауважити, що я не знала про екранізацію, доки не дочитала книгу. Але, коли я аналізувала персонажа Енні, то думала, що її роль чудово підійшла б акторці Кеті Бейтс (люблю її після перегляду "Американської…
Читати на YakabooМізері Відомий письменник, через автомобільну аварію, потрапляє у владу своєї "найбільшої прихильниці". Що в цьому жахливого? Та в принципі нічого. Ось тільки ні тіло, ні розум йому більше не належать. Зачинений сам на сам з психічно хворою, сильною та схильною до вбивств жінкою, письменник має одне бажання вижити. *** Важко уявити відчуття людини, що опинилася в такій жахливій ситуації. Постійна боротьба не на життя, а на смерть. Читаючи книгу, уявляла Пола мишкою, що потрапила до мишоловки:…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!