Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
"Транзитна станція" К. Сімака належить до тих світлих книг, з якими затишно навіть серед глупої ночі. І то не тільки тому, що кожен із нас хотів би хоч на якийсь час побути на місці головного героя - Еноха Волліса, земного представника Центральної Галактичної і водночас доглядача транзитної станції на Землі. Цей затишок створює також і загальна розмислова атмосфера роману, і його герої - як земні, так і чужоземні. Можливо, це і не вершинний твір світової наукової фантастики, але, безумовно, це добрий твір. А добра, як повелося у нашому світі, ніколи не буває забагато.
Транзитна станція Читали твори Сімака чи любите фантастику? Якщо так, то і цей роман повинен вам сподобатися. Навіть через 60 років з написання, твір захоплюючий і цікавий. Уникаючи детальних описів сюжету, адже відтак буде не так цікаво читати, опишу загальну концепцію, для ширшого розуміння даного твору. Оповідь по суті відбувається в одній локації з одним головним героєм(доглядач Енох) і центром сюжету - транзитною станцією. Все це цікаво фантастично описано, що навіть цю концепцію планують…
Читати на YakabooНіколи не надійся і ніколи не будеш розчарований. Вперше я дізнався про цей твір, коли поцікавився походженням назви однієї з моїх самих улюблених пост-рок груп - "Way Station". Одному із членів групи дуже сподобалась данна книга, тому і назвали в її честь муз.групу. Я відразу був заінтригований, зацікавився і почав шукати цю книженцію. Прочитавши її, я зрозумів: Якщо твоїм кумирам щось сподобалось - не факт, що має сподобатись і тобі. А починалось все досить непогано. Перша третина була навіть…
Читати на YakabooЗаходьте на філіжанку кави в нашу земну транзитну станцію! Транзитна станція це історія про Еноха Волліса, який зустрічає самих дивних гостів у себе дома. Все діло в тому, що ці гості зовсім неземного походження і приходять до нього, не з аби-звідки а з інших планет та навіть галактик. Анотація дійсно не збрехала, оповідь дуже затишна і таємнича( в кращому значенні цього слова). На початку читання мені видалась схожою до оповідань Лавкрафта, де є таємничий чоловік, що веде самітницький спосіб…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!