Містер Мерседес

Mr. Mercedes

Видавництво: КСД
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок544
Рік видання2025
Оцінка читачів
★9.5/10 (2)

Формати

Спогади про нерозкритий злочин не дають спокою колишньому поліцейському Біллу Годжесу. Він мав упіймати злочинця, який на вкраденому "мерседесі" навмисне вбив та покалічив десятки людей, але… Одного дня Білл отримує листа від того самого таємничого вбивці. Він обіцяє, що наступного разу жертв буде більше! Це був тільки початок… Білл знову повертається до роботи. Ставки в цій смертельній грі надто високі…

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронні
• Тверда обкладинка
300 грн
• 2023 • Тверда обкладинка
460 грн
550 грн495 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2025 • Тверда обкладинка
550 грн500 грн
550 грн
550 грн
551 грн
Передзамовлення550 грн
• 2014 • fb2 , pdf , rtf , txt , epub , yakabooapp
Немає в наявності
e-book
• 2014
Немає в наявності
• 2020
Немає в наявності
• 2023
Немає в наявності
Немає в наявності -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2020 • epub , mobi
Немає в наявності 180 грн
e-book
• 2020 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 300 грн
• 2019 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 300 грн
Немає в наявності 420 грн
• 2021 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 420 грн
Немає в наявності 460 грн
Немає в наявності 550 грн495 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
Немає в наявності 550 грн495 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
Немає в наявності 550 грн
Немає в наявності 610 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• ЛюдмилаYakaboo17 березня 2022 р.★ 5/5

Напряженный триллер Это одна из первых книг Стивена Кинга, которые я прочитала и скажу, что я осталась под большим впечатлением после её прочтения. Сразу отмечу, что автор очень тщательно прорабатывает все детали, создает нестандартных персонажей. В этом романе автор рассказывает историю одного маньяка, который убил десятки людей и вынашивает планы о еще большем зле. Мне понравился детектив Билл Ходжес, который ведет расследование и который проводит нас сквозь всю эту темную, но невероятно…

Читати на Yakaboo
  • OlimpiaYakaboo24 грудня 2021 р.★ 5/5

Классная! Вроде все пишут, что эта книга - первая в трилогии про Билла Ходжеса, а может, и часть серии "Темная башня". Не знаю. Но книга действительно классная. Она не из страшилок, а по детективной части. Потому что сильно страшных моментов в ней нет. Ну так, сцены смерти или некоторые подробности. В остальном же, классический детектив. С расследованием, с убийствами, с копами. И главным злодеем, конечно же. Итак. Бывший коп, Билл Ходжес вышел на пенсию и стал скучать. Просто смотреть телек…

Читати на Yakaboo
  • Яна Гудзь Яна ГудзьYakaboo6 травня 2021 р.★ 5/5

Читайте Кінга! Читайте Кінга! Він насправді не такий, як ви думаєте! Усі ми звикли до придуманого кимось кліше, що Стівен Кінг - Король Жахів, що у всіх його творах має обов'язково бути щось надприродне! А от і ні! Сам Кінг руйнує створені про нього стереотипи. І почав він це робити ще аж у 2014 році, коли видав роман "Містер Мерседес", перший із трилогії про відставного американського детектива Білла Ходжеса. І про що ж ця книга, запитаєте ви? Це першокласний триллер, який…

Читати на Yakaboo
  • Рагулина Екатерина НиколаевнаYakaboo27 березня 2021 р.★ 5/5

Детектив от Кинга Стазу же, в начале книги, Кинг пишет о страшном преступлении - некий неизвестный на машине марки Мерседес, давит толпу людей, которые ожидают приема " на ярмарке вакансий". Сцена очень кровавая, погибших много, среди них есть дети, атмосфера паники и надвигающейся смерти. Вот так, Кинг может окунуть читателя в "ледяную воду" и задать весь тон истории... Дальше мы знакомимся с отставным полицейским Уильям Ходжесом, который расследовал то ужасное преступление, но увы так и не…

Читати на Yakaboo
  • Ася КурченкоYakaboo24 лютого 2021 р.★ 5/5

Хороший детектив від Короля Жахів Це неймовірний детектив! Це одна з улюблених моїх книг Стівена Кінга. Це детектив, і, порівняно з іншими романами Короля Жахів, тут не так багато містики, таємничості і потойбіччя. Починається все з того, що ми бачимо велику чергу до біржі праці. Люди чекають своєї можливості отримати роботу. Аж раптом у натовп на швидкості в'їжджає автомобіль марки "Мерседес" і під його колеса потрапляє багато людей. Всім зрозуміло, що наїзд стався не випадково, водій абсолютно…

Читати на Yakaboo
  • Артем ВолощенкоYakaboo2 лютого 2021 р.★ 5/5

Кінг та його неймовірно цікава книга Давно хотів прочитати цю книгу. Але ніяк до неї руки не доходили, але все-таки взяв та й прочитав. Я знав, що від книги отримаю великі емоції, я знав, що книга мені сподобається на всі 100, але я не думав, що книга буде настільки захопливою, феєричною та неймовірно цікавою. "Містер Мерседес" мені сподобався з першої сторінки. Перший розділ відразу нас вводить в курс дій. На перших сторінках ми бачимо справжнього Стівена Кінга. Детектив вийшов просто…

Читати на Yakaboo
  • Ганна КанавецьYakaboo28 липня 2020 р.★ 4/5

цікавий початок трилогії Спочатку, коли взяла до рук книгу, то подумала, що Мерседес - це прізвище з наголосом на "се") З анонсу було цікаво прочитати всю трилогію, проте саме друга та третя книги прийшлися до смаку першими. Щодо першої були якісь упередження через попередню книгу Кінга "Крістіна", яка мені не сподобалася. Отож, і тут чогось вважала, що ця історія з автомобілем знову буде мені не до смаку. Скажу відверто, початок дався важко. Аж подумала вже закинути й цю книгу. (Отут якраз я й…

Читати на Yakaboo
  • Николай ШYakaboo14 червня 2020 р.★ 4/5

Банальний детектив без своєї родзинки Особисто для мене, Стівен Кінг, належить до тієї когорти письменників, котрі не дивлячись на високу продуктивність, не перестають втрачати і таланту. Звичайно, є в нього, і не досить сильні твори, бажання перечитувати які, через деякий час, не виникає. «Містер Мерседес», саме до таких і належить, на жаль. Відразу ж скажу, що не стверджую, ніби то роман поганий – звісно ж ні. Але, як на мене – він банальний. Звичайний детективний трилер про відставного…

Читати на Yakaboo
  • Анастасія ВолошинаYakaboo16 квітня 2020 р.★ 5/5

Мистер Мерседес Я много слышала хорошего про эту книгу, и давно собиралась почитать. И поэтому отношение к ней получилось заранее предвзятым (но с плохой стороны, т.к. я не очень доверяю расхваленным отзывам). Возможно, это повлияло на мою оценку, возможно книга просто не совсем моя. Что мы имеем? Детектив Ходжес скучает на пенсии. Мистер Мерседес, совершивший массовое убийство и ушедший безнаказанным, решает поиграть с ним и шлёт письма, приглашая в поединок умов. Противостояние детектива и…

Читати на Yakaboo
  • Вікторія MykolaivnaYakaboo27 березня 2020 р.★ 5/5

Роман захватывает с первых страниц Складывается такое впечатление от прочитанного, что вокруг одни психи. Возможно ты один из них. Один из главных героев Брейди-Мерседес только и живёт жаждой совершить преступление, убийство и чтоб обязательно его "подвиг" остался у всех на слуху, всех ошеломил. Психологии в этой книге намного больше, чем самого детектива, ведь в принципе убийца нам известен практически с первых страниц. Детектив Ходжесс настолько яркий персонаж получился, что автор решил…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково