Мовчання ягнят

The Silence of the lambs

Видавництво: КСД, Penguin, Arrow Books
Перекладач: Рогоза Анастасія
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок336
Рік видання2023
Goodreads
★4.3/5
У пошуках серійного вбивці, який знімає шкіру зі своїх жертв, ФБР звертається за допомогою до відомого злочинця – Ганнібала Лектера, що перебуває в ізоляторі психлікарні. Він погоджується взяти участь у пошуках убивці, але за однієї умови – він хоче грати. Два маніяки, дві сповіді. Проте, щоб дізнатися реальну історію вбивств та врятувати останню жертву, декому потрібно розповісти досить пікантні подробиці власного життя. Дозвольте вбивці сповідатися у скоєних злочинах… За мотивами твору знято фільм з Джоді Фостер та Ентоні Гопкінсом у головних ролях. Кінострічка отримала 5 премій "Оскар" у найпрестижніших номінаціях.

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронні
• 2023 • КСД • librariusapp • Українська
230 грн
e-book
• 2023 • Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" • yakabooapp • Українська
230 грн
e-book
• 2023 • КСД • Українська • Тверда обкладинка
430 грн387 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
430 грн390 грн
• КСД • Українська • Тверда обкладинка
390 грн
• 2009 • Arrow Books • Англійська • М'яка обкладинка
Передзамовлення — очікується 12 жовтня 2026 р.610 грн518.5 грн -15% діє з промокодом KEBUK
• Family Leisure Club • playbookapp • Українська
Немає в наявності
e-book
• 2021 • Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" • fb2 , pdf , epub , yakabooapp • Українська
Немає в наявності
e-book
Немає в наявності
• Клуб сімейного дозвілля • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2017 • Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" • Українська
Немає в наявності
• 2018 • Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" • Українська
Немає в наявності
• 2016 • КСД • Тверда обкладинка
Немає в наявності 87 грн
• 2021 • КСД • epub , mobi
Немає в наявності 115 грн
e-book
• 2017 • КСД • Тверда обкладинка
Немає в наявності 140 грн
• 2017 • КСД • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 198 грн
• 2017 • КСД • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 200 грн
• 2021 • КСД • Тверда обкладинка
• КСД • Українська • Тверда обкладинка
• КСД • epub • Українська
Немає в наявності 230 грн
e-book
• 2023 • КСД • nashformatsite • Українська
Немає в наявності 230 грн
e-book
• 2021 • КСД • Тверда обкладинка
Немає в наявності 270 грн
Немає в наявності 390 грн351 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2023 • Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" • Українська
Немає в наявності 390 грн351 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2023 • Клуб Сімейного Дозвілля • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 390 грн
• 2023 • КСД • Тверда обкладинка
• 2023 • КСД • Тверда обкладинка
Немає в наявності 435 грн
• 2019 • Penguin Books • Англійська
Немає в наявності 610 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• ОлександрYakaboo14 лютого 2026 р.★ 5/5

Розмова з темрявою Психологічний трилер, у якому розслідування серії жорстоких злочинів перетворюється на небезпечну інтелектуальну гру. Атмосфера гнітюча й напружена - тиша камер, холодні коридори і стримані діалоги приховують справжній жах. Сюжет розгортається навколо спроби зрозуміти мислення вбивці, де кожна розмова стає кроком ближче до істини й водночас ризиком. Напруга виникає не лише від переслідування злочинця, а й від психологічного протистояння, у якому слова можуть бути…

Читати на Yakaboo
  • Андрій УрманецьYakaboo3 травня 2022 р.★ 5/5

Рекомендую! Це друга частина циклу про Ганібала Лектера, і, як на мене, це цілком самостійна книга, звичайно, є декілька відсилок до попереднього роману, але вони незначні. В книзі оповідається про розслідування справи Бафало Білла, його пошук. Але, я б сказав, на ньому не робиться основний фокус в історії, основний фокус зосереджений на Кларісі Старлінг, вона ще навчається в підрозділі ФБР (якщо не помиляюсь), і розповідь досить значної частини книги ведеться з її точки зору. І, не дивлячись…

Читати на Yakaboo
  • Ирина ТертышнаяYakaboo15 січня 2022 р.★ 5/5

Справа Баффало Білла "Мовчання ягнят" - це друга частина трилогії про знаменитого Ганнібала Лектера, але, як і багацько читачів, своє знайомство почала саме з цієї книги і не пошкодувала. Хочу попередити про те, що центр уваги в цій історії зміщено у бік прекрасної Кларіс Старлінг, яка тільки стає на шлях агента ФБР. Образ сильної, вольової та розумної жінки, яку так старанно зображує Гарріс, не може не захоплювати з перших сторінок. Агенти ФБР намагаються зловити серійного вбивцю, який не…

Читати на Yakaboo
  • BookhunterYakaboo18 грудня 2021 р.★ 5/5

Найкрутіша книга трилогії! Можливо я не такий вже й начитаний поціновувач... Але мені здається, що Томас Гарріс один з перших, хто "впровадив" у сюжети психологічних трилерів спілкування з "досвідченими" злодіями-маніаками. Якраз в цей час, приблизно 1975-88 роки в ФБР зароджуються такі дисципліни як кримінальна психологія та профілювання. Реальні агенти ФБР опитують ув'язнених серійних убивць для класифікації їх поведінки з метою розуміння мотивів злочинця і створюють практичні керівництва…

Читати на Yakaboo
  • Анастасия ЕгикянYakaboo22 квітня 2021 р.★ 5/5

«Молчание ягнят» заслуживает Вашего внимания Я начинала знакомство с «Молчанием ягнят» еще в прошлом году, после прочтения первой части серии «Красного дракона». Но прочитав где-то сорок страниц, поняла, что книга не попала мне в настроение. Мучить я себя не стала, поэтому я отложила её до лучших времен и не пожалела! Я бы назвала эту книгу детективом с элементами психологического триллера. Она не зря уже считается классикой в своем жанре. Детективная линия интригует настолько, что…

Читати на Yakaboo
  • Катерина МагирYakaboo18 березня 2021 р.★ 5/5

Хоч і сповідь маньяка, але яка ж шикарна! Я почала читати цю книгу, не знаючи, що є "Червоний дракон". А тепер вже вийшов і "Ганнібал" - тобто третя частина серії книг про Ганнібала Лектера. Хочу сказати так - я в цілковитому захопленні Томасом Гаррісом! Найкращі риси дійсно хорошого детективу або психологічного трилера - це яскравий сюжет та інтелектуальні герої. У цьому випадку - сам Лектер і є сюжетом. Найбезжалісніший та до біса розумний психіатр-вбивця. Його здатність маніпулювати Стерлінг…

Читати на Yakaboo
  • AlinaYakaboo19 лютого 2021 р.★ 5/5

Варто прочитати ''Мовчання ягнят'' Т.Гарріса входить у список ''100 найкращих детективів всіх часів''. І, на мою думку, недаремно. Це другий роман автора, де в одній із сюжетних ліній фігурує славнозвісний Ганнібал Лектор. По сюжету ФБР розшукує маньяка-вбивцю молодих жінок, який знімає шкіру зі своїх жертв. Коли поліція заходить у глухий кут, вони вирішують звернутися до Лектора - маньяка-каннібала і по сумісництву психіатра. Для розмови з ним посилають Кларису Старлінг - дівчину, яка тільки…

Читати на Yakaboo
  • ЛизаYakaboo19 вересня 2020 р.★ 4/5

Мало Ганнибала С ходу небольшая придирка. Я единственная, кого разочаровал Лектор? Поймите меня правильно я не разочарована Ганнибалом Лектором как персонажем, но разочарована количеством времени, которое он получает. Парень довольно "очаровательный", но он практически второстепенный персонаж. Впрочем, недавно я узнала, что "Молчание ягнят" - это просто одна из частей большой франшизы. Надеюсь, что в следующих книгах Лектор получит больше книжного времени. Проза Харриса мне почему-то не…

Читати на Yakaboo
  • Іванна БарановськаYakaboo24 липня 2020 р.★ 5/5

І знову Ганнібал Лектер «Мовчання ягнят» – друга книга із циклу, у якому фігурує доктор Ганнібал Лектер. Хоча він і залишається основним персонажем книг, інші головні герої змінюють один одного. Цього разу поліції доводиться шукати серійного вбивцю, який систематично скоює напади на молодих дівчат та знімає із них шкіру. Справа виявляється не з легких і, щоб зловити одного божевільного ФБР звертається за допомогою до іншого – доктора Ганнібала Лектера, який перебуває у ізоляторі…

Читати на Yakaboo
  • ОлександрYakaboo11 червня 2020 р.★ 5/5

Детективный роман всех времен Интересная книга с множеством интересных персонажей, и самый известный из них Ганнибал Лектер – психиатр, который сам содержится в тюрьме для преступников под строгим присмотром, убийца Буйвол Билл (образ четырёх реальных существующих маньяков), агентов ФБР, а именно молодого стажера ФБР Кларис Старлинг та, собственно, самой жертве. Всех этих персонажей вы сможете найти в книге-романе "Молчание ягнят" автором которой является Томас Харрис. Данная книга входит в…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково