NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Апологія Сократа. Діалоги

Автор: Платон
Видавництво: Folio
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок405
Рік видання2018

Платона (427-347 рр. до н. е.) вважають не тільки філософом, але й великим письменником античності. Найбільш він прославився як майстер діалогу. У видання ввійшли вибрані діалоги, а також монологічний твір "Апологія Сократа". Розмову в більшості діалогів веде вчитель Платона Сократ, який невимушено приводить співбесідників до глибоких філософських висновків і водночас надає читачеві можливість самостійного пошуку істини.

ПаперовіЕлектронні
• 2017 • fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp
30 грн
e-book
• М'яка обкладинка
Немає в наявності
• 2017
Немає в наявності
• 2018 • М'яка обкладинка
Немає в наявності 60 грн51 грн
• 2017 • М'яка обкладинка
Немає в наявності 66 грн60.06 грн

Схожі книги

• СергійYakaboo8 червня 2021 р.★ 5/5

Класика на всі часи Перш за все, я спокусився ціною. А коли купив, діватись було нікуди. Довелося читати. І мушу сказати що ця книга додає глибини. Я прочитав не всі діалоги. Але ті, що прочитав... Це як Level Up. Це не просто філософія як умоглядна дисципліна. Це - про життя, кожного окремо, і всіх загалом. Перш за все, я маю на увазі Апологію Сократа і ті діалоги, що пов’язані із цією трилогією. А чому про наше життя, бо порушуються етичні питання: добре-погано, морально-аморально. До речі,…

Читати на Yakaboo
  • VictorYakaboo23 жовтня 2018 р.★ 5/5

Отзыв Кожен, хто цікавиться філософією та загалом витоками європейської думки, зобов'язаний прочитати цю книгу. Прикро, що видання не містить інших діалогів (а це єдине, перекладене українською цифрове видання діалогів Платона), але ця прикрість не применшує ваги інтелектуальної насолоди, яку отримуєш від прочитання. Стиль мислення Сократа, його мистецтво переконувати та підводити співбесідника до істини - це те, чого вартує повчитись у нього усім, хто схильний "любити мудрість". Сенека…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково