Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
І магічні формули, і маги-королі, і навіть вірні друзі часом виявляються безсилими – ні, не перед жорстокими чарами, а перед звичайною буденністю й забуттям. І тоді приходить Сарана – жахлива стонога і сторука навала змітає й витоптує все на своєму шляху, і не має від неї порятунку, і ніщо її не зупинить... Королівство, котре забуло свого короля, приречене на загибель і запустіння. „Зло не має влади” – лише слова... Ти теж так вважаєш?
Відгуки з книгарень
Однозначно варта прочитування книга Надзвичайно захоплююча історія, як і попередні дві із трилогії. Вперше прочитала книгу ще у підлітковому віці, а віднайшла і придбала уже у дорослому, так сильно сподобалася. Буду перечитувати ще не раз. А зараз розповім трохи про сюжет книги. Королівству загрожує смертельна небезпека: його атакує військо Саранчі, надіслане злими силами, і у Ліни Лапіної, мага дороги, є лише три дні, щоб запобігти катастрофі. Є лише один нюанс - у Королівстві усі забули…
Читати на YakabooЯкщо ви обожнює те фентезі і ще не читали цієї книги, то вибагато чого втрачаєте. Читайте! Ось і завершилося моє знайомство із чарівним світом, який створили Дяченки. Перегортаючи останню сторінку, стало дуже сумно. Зрозуміла, що продовження цієї чудової історії не буде, я більше спостерігатиму за Ліною та її пригодами. Скажу відверто, «Зло не має влади» - це шикарне завершення трилогії. Сюжет добре прописаний, до найменшої деталі. Головна героїня, як і в попередніх двох частинах, добра,…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!