Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Про автора. Кеннет Грем народився 8 березня 1859 року у Единбурзі. У 1864 році від післяпологових ускладнень померла його мати, а через три роки його батько, який страждає від алкоголізму, поїхав до Франції, залишивши трьох дітей під опікою родичів. Грема взяла на виховання його бабуся, яка мешкала у Беркширі на берегах Темзи.
Ще жодного клубу навколо цієї книги. Створіть перший — і читайте її разом з іншими, лишаючи нотатки просто в тексті.
Відгуки з книгарень
Чудова книга Цей твір на мою дуже суб'єктивну думку є таким самим геніальним як наприклад широко відомий "Великий Гетсбі". В творі оповідається про "останнього магната"кінопродюсера який останнім зберігав творчий підхід до створення кінострічок в Голлівуді в 30-х роках минулого століття. Єдиний величезний недолік даної книги є те ще вона не дописана - на жаль письменник помер не дописавши її. Книга буде цікава любителям ретро які захочуть зануритися в "епоху джазу".
Читати на YakabooКласика Люблю класику, але мені трохи не вистачило якскравості розвитку подій: часом усе було затягнуто і навіть нудно.Проте книга порушує важливу тему про те, які наслідки можуть статися якщо надмірно втручатися у чуже життя, тому однозначно цей твір вартий уваги.
Читати на Yakabooне дешево, але на подарунок чудова книга Купила батькові, він у захваті. Це витвір мистецтва
Читати на YakabooЧудова книга "Джен Ейр" - одна із тих класичних книг, після прочитання якої ви точно не будете жаліти, що витратили на це час. В центрі уваги історії життя однієї людини, історія її поневірянь, історія віднайдення самої себе і власного щастя. Окрім самого сюжету, книга піднімає дуже багато важливих запитань, які актуальними і на сьогодні. Мова авторки красива і заворожує своєю образністю. А сюжет настільки цікавий, що не можна відірватися від книги ані на трохи. Після прочитання таких книг…
Читати на YakabooЦе було тяжко. Це було тяжко. Читаєш і мрієш, щоб це скоріше закінчилося. Сюжет немов висмоктував сили. Не було захопленості та залучення в житті головних героїв - Ентоні та Глорії. Обидва гарні аристократи із абсолютно порожньою душею. Із зовнішнім блиском, але з внутрішньою прірвою. Саме вона тягла за собою і героїв, і читача. Що далі вислизав сюжет, то сильніше відчувався неминучий крах. Мимоволі прослизало «на дні» щоразу, коли Ентоні опинявся на краю. Не стало здивуванням, коли автор…
Читати на YakabooУ центрі — геніальна та проста на перший погляд метафора Я була впевнена, що Фітцджеральд – не мій автор. "Великий Гетсбі" і "Ніч ніжна" здалися мені настільки тягучими і відстороненими, що я прийняла тверде рішення з цим стилем покінчити. Але дізнавшись, що «Загадкова історія Бенджаміна Баттона» – розповідь майже кишенькового формату, вирішила дати авторові останній шанс. І не дарма. Декілька довго я пробивалася крізь оксамитові штори та нескінченні вечірки Гетсбі, наскільки залишалася…
Читати на Yakabooзабракло певної сюжетної наповненості( Цілком ймовірно, що я оцінила б книгу вище, якби це було перше знайомство з автором, але так як це третій твір Фіцжеральда в моєму скромному читацькому багажі, то я не змогла позбавитися деякого присмаку вторинності. Звичайно, майже у кожного письменника можна виділити центральні теми у творчості, і це не порок чи недолік. Але строкатий кругообіг нічних розваг — випивка, матово-бліді златовласі жінки, чудернацький блиск кришталю і м'який шелест шовку, —…
Читати на YakabooКласика адаптована і дуже гарно оформлена Класична історія, яку всі без винятку люблять, отримала адаптацію на вік 5+ і неймовірні ілюстрації. Книга зроблена "дорого". Дуже гарна обкладинка із "золотинками", крейдований папір, чудовий друк. Тішуся, що ми її з сином прочитали. Це як поділитися своїм скарбом, який ти знаєш і маєш у пам'яті.
Читати на YakabooСтримана критика патріархального суспільстві з ноткою християнского моралізаторства Головна героїня, Аґнес, молода жінка з незаможньої, але люблячої сім'ї, яка ступає на шлях дорослішання, аби допомогти рідним та реалізувати власні амбіції. Як улюблена донька, вона не звикла до важкої праці, але, маючи чудову освіту, прагне стати гувернанткою. Попри сумніви та застереження рідних, дівчина наполягає на своєму рішенні й приймає відповідальність за обраний шлях. Професія гувернантки виявляється…
Читати на YakabooДитяча недитяча книга. "Пригоди Гекльберрі Фінна" - роман відомого американського письменника Марка Твена, продовження іншої знаменитої книги письменника "Пригоди Тома Сойєра". Гек Фінн – маленький волоцюга. Якось, у першій книзі, йому неймовірно пощастило: разом із Томом Сойєром він знайшов скарб. Тепер Гек багата людина і живе у вдови, яка мріє дати дитині гарну освіту та виростити. Папаша Гека бажає протилежного – щоб Гек віддав йому свої гроші та бродяжничав разом з ним. Він викрадає свого…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!