Рекомендований вік6+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Казкова повість для дітей та дорослих!
"Відьми" - одна з найпопулярніших дитячих повістей Роальда Дала, довкола якої поміж читачами точиться чи не найбільше суперечок. Одразу після публікації у 1983 році книга отримала премію Федерації дитячої книги Великобританії, а у 2003 році повість стала однією з 9 книг Дала, які було включено в список "200 кращих книг за версією BBC".
За повістю "Відьми" знято однойменний фільм 1990 року, який точно слідує книзі, за винятком останніх хвилин. Через це Дал закликав своїх прихильників вирізати останній епізод фільму. У книзі також присутні автобіографічні епізоди з життя автора.
Історія про милих Відьмочок! Це ніби і моторошна, і ніби весела історія про Відьмочок! Таке поєднання робить книгу магічною та весело водночас. Це історія про хлопчика та його бабусю ну і про Відьмочок. Ця пригода захоплива, весела і зовсім трошки страшна. Книга розповість про відьомський світ та їхні правила, а ще про неймовірні пригоди героїв.
Читати на YakabooМисливці на відьом Гарна тверда обкладинка. Якісний щільний папір. Хороший переклад і вичитка. Присутні ілюстрації, трішки не те, що я люблю, але нехай буде (стилізовані під дитячі замальовки). Загалом на технічному рівні все добре. Книга розповідає про хлопчика, бабусю та... Відьом! Після загибелі батьків, хлопчик з бабусею переїжджають із Норвегії (до речі, автор так розрекламував Норвегію, що аж захотілося відвідати) до Британії, де й розгортаються події цієї книги. Це весела дитяча казка,…
Читати на YakabooСтрашные ведьмы вокруг На мой взгляд, эта книжка - одно из лучших произведений Роальда Дала. История о ведьмах мне показалась намного динамичнее, чем "Матильда", и интереснее, чем книжки о Чарли. История о ведьмах эмоциональная и психологически напряженная. Главный герой - мальчик-сирота, который проживает вместе с бабушкой. Желая уберечь внука от разнообразных опасностей, бабушка рассказывает ему о ведьмах - жестоких и страшных женщинах, которые всячески пытаются скрыть свой реальный внешний…
Читати на YakabooЗахоплива казка Головний герой – Хлопчик, звичайний хлопчик з незвичайною бабусею, який зміг доторкнутися до дива завдяки тому, що бабуся знала чарівні казки про страшних відьом. От тільки казки виявилися правдою. Випробувати на собі їх йому довелося двічі. Вперше в Норвегії, де жила бабуся, він зустрівся з відьмою, яка була у рукавичках, перуці, і ніжно закликала хлопчика злізти з дерева і скуштувати гостинця. От тільки він знав, що відьми так можуть його щонайменше отруїти, або перетворити в…
Читати на YakabooВідгук Дитяча світова класика Р. Дала "зажила" новим життям, завдяки графічним ілюстраціям Пенелопи Баджо. У цьому світі відьми зовсім не добрі, а злі і мстиві та перетворюють дітей на мишей. Вони вправно замасковуються під звичайних людей, і лише обрані, такі як наш головний герой та його бабуня, знають секрет як їх ідентифікувати. Саме завдяки цьому знанню, хлопчик-головний герой зможе розкрити підступний план Верховної відьми та врятувати багато життів, у тому числі і свою. Ця історія багато…
Читати на YakabooКазка-жахастик Дитячий жахастик. Хлопчик після втрати батьків оселяється в бабусі, яка розповідає про існування відьом. Вони страшні істоти, що маскуються під жінок. І ось хлопчик, а від його імені іде оповідь, потрапляє на зібрання цих відьом, і чим це обернеться! Мені сподобалась історія, хоча я розумію чому її вважають найсуперечливішою в творчості автора - вона на межі казки і страшилки. Порівняно з іншими книгами Роальда Дала, вона для трохи старших дітей. Книжку читали з донькою,…
Читати на YakabooВедьмы и дети На мой взгляд, история о ведьмах авторства Роальда Дала - одно из самых удачных его произведений, поскольку в нем не только захватывающий сюжет, но и элементы мистики. В некотором роде это детский ужастик, и финал у него не совсем детский. В одной норвежской семье, состоящей только из бабушки и внука, много времени уделяется безопасности мальчика: его бабушка уверена, что вокруг много настоящих ведьм, которые скрывают свою сущность за париками, косметикой и одеждой, и поэтому…
Читати на YakabooВідьми Нікому не секрет, що Роальд Дал - найкращий дитячий письменник. Його книжки захоплюють яскравими обкладинками і фантастичними сюжетами. Не є виключенням книжка "Відьми". Я познайомилася з цим твором завдяки новій екранізації, після цього в мене виникло дике бажання придбати книжку, і я не краплі не пошкодувала. Сюжет нам розповідає про хлопчика, який втрачає батьків у автокатастрофі, і він переїжджає жити до бабусі, яка завжди полюбляла розповідати казки про відьом. Але, не дивно, що ці…
Читати на YakabooВідьми Я знайома з цим дивовижним автором завдяки книгам "Чарлі і шоколадна фабрика" і "Матильда", які мені дуже сподобалися і я їх перечитували не один раз. Тому як тільки побачила цю книга, навіть не думаючи відразу ж придбала. По-перше, книга чудової якості. По-друге, сюжет книга завжди тримає нас в інтризі, адже нас, читачів, чекають дивовижні пригоди разом з героями цього чудового твору. Тут йдеться про хлопчика, який разом з бабусею вирішують помститися відьмам. Бабуся хлопчика знає все…
Читати на YakabooВідьми Я давно збиралася прочитати цю книгу, але все відкладала. Але все змінилося після того, як я подивилась екранізацію, яка мені дуже сподобалася. Тому я відразу ж замовила цю книгу, адже було цікаво саме прочитати цю історію. Сама книга дуже гарної якості, як і інші книги цього видавництва. Я прочитала цю історію дуже швидко, адже вона написана легкою та зрозуміло мовою. До того ж, тут зручний шрифт. Сама книга мене не розчарувала, а навпаки зацікавила. Впевнена, що буду перечитувати її. В…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!