Перша частина середземноморської трилогії (наступна - "Птахи, звірі та родичі", остання - "Сад богів") відомого британського письменника-анімаліста, зоолога Джеральда Малькольма Даррелла, присвячена золотим часам дитинства автора на грецькому острові Корфу. Маленький хлопчик Джеральд надзвичайно любить постерігати за життям тварин. Він та його сім'я переїжджають із Англії на грецький острів Корфý. Які тварини стануть мешканцями трьох різних будинків, у яких вони житимуть, та які пригоди чекають на хлопчика і його рідних у новому краї?
--- Цікаво, повчально, весело ---
Трилогія Д.Даррелла, до якої входять твори "Моя сім"я та інші звірі", "Птахи, звірі та родичі"та "Сад богів" - це все розповіді про перебування ще маленького Джеральда та його сім"ї на південному острові. Все, що написане у книзі являється чистісінькою правдою, ну так нас запевняє автор.…
Моя семья и другие звери
В первую очередь понравилось само издание. Книга в твердом переплете, прекрасно оформлена, в книге есть черно - белые иллюстрации , конечно хотелось бы цветные, но и этого вполне достаточно. Понравилось что в книге крупный шрифт и ребенку как и всем остальным членам семьи, было очень удобно читать. Очень полюбили этого автора, но именно эта книга стала для нас настоящим открытием и одной из самых любимых. В первую очередь порадовало как у ело автор совмещает рассказ о…
--- Цікаво, повчально, весело --- Трилогія Д.Даррелла, до якої входять твори "Моя сім"я та інші звірі", "Птахи, звірі та родичі"та "Сад богів" - це все розповіді про перебування ще маленького Джеральда та його сім"ї на південному острові. Все, що написане у книзі являється чистісінькою правдою, ну так нас запевняє автор.…
Читати на YakabooМоя семья и другие звери В первую очередь понравилось само издание. Книга в твердом переплете, прекрасно оформлена, в книге есть черно - белые иллюстрации , конечно хотелось бы цветные, но и этого вполне достаточно. Понравилось что в книге крупный шрифт и ребенку как и всем остальным членам семьи, было очень удобно читать. Очень полюбили этого автора, но именно эта книга стала для нас настоящим открытием и одной из самых любимых. В первую очередь порадовало как у ело автор совмещает рассказ о…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!