Вода

Видавництво: Yakaboo Publishing
Перекладач: А. Туча
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок64
Рік видання2024

Анотація "Вода", Анна Сковронська

Науково-популярне видання для дітей від Анни Сковронської про одну з найважливіших речовин на Землі. Книга пояснює, чому вода необхідна всьому живому, у яких станах вона існує та як відбувається її кругообіг у природі. Окремі розділи присвячені водним ресурсам планети, значенню річок, морів і льодовиків, а також ролі води в організмі людини й харчових продуктах.

Про що книга?

Книга допомагає зрозуміти, як вода формує клімат, впливає на життя людей і тварин та чому її запаси не безмежні. Пояснюються основи екології, принципи збереження ресурсів і значення ощадливого використання води в повсякденному житті. Порушуються питання про запаси питної води у світі та навіть про можливість її існування на інших планетах. Це видання формує екологічну свідомість і показує зв'язок між природними процесами та щоденними звичками.

Інформація подана через короткі пояснення, наочні приклади, порівняння та запитання, які стимулюють мислення. Великі розвороти й детальні ілюстрації допомагають уявити кругообіг води, її стани та шляхи використання енергії води. Книга поєднує факти й візуальні образи, завдяки чому складні природні явища стають зрозумілими. Українською перекладено вперше.

Про авторку

Анна Сковронська - польська дитяча письменниця та співзасновниця видавництва Muchomor. Візуальну частину видання створили Агата Дудек і Малґожата Новак, які поєднали інформативність із сучасним стилем.

Чому варто купити книгу "Вода"?

Видання поєднує доступні пояснення з великими ілюстраціями, що допомагають легко засвоїти природничі теми. Продумана структура й актуальні питання роблять розмову про ресурси планети змістовною та зрозумілою. Книга підійде:

• для знайомства з темою води та природних процесів;
  • дітям, які люблять розглядати детальні схеми й розвороти;
  • тим, хто цікавиться екологією та майбутнім планети;
  • для самостійного читання або спільного обговорення.

Книга допомагає по-новому подивитися на звичні речі - від склянки води до дощу за вікном - і перетворює повсякденність на привід для відкриттів. Вона входить у серію видань авторки про стихії.

Де можна придбати

480 грн336 грн
• Тверда обкладинка
480 грн432 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
480 грн
• Тверда обкладинка
480 грн
• Тверда обкладинка
480 грн
• Тверда обкладинка
480 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 480 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• Діна КосарYakaboo11 червня 2025 р.★ 4/5

Цікава водна пригода Багато цікавої інформації. І я б не сказала, що тільки для дітей))) Навіть з обкладинки мені не здалося спершу, що то для дітей. Дуже класне оформлення. І зміст. Справжня пригода водними фактами і всілякими подіями, пов’язаними з водою.

Читати на Yakaboo
  • Віка ГалатYakaboo6 червня 2025 р.★ 4/5

Цікава книжка у класному форматі Купувала цю книгу на подарунок племінникам, то ми одразу й прочитали за вихідні. Гарненька книжка, і формат чудовий, великий, як енциклопедія.

Читати на Yakaboo
  • Володимир ТрофимчукYakaboo3 червня 2025 р.★ 5/5

Донька була у захваті Найбільше доньці сподобалася частина про Арктику, тепер хоче працювати на полярному полюсі з пінгвінами)) Цікава і яскрава книжка. Хочу тепер ще якусь купити із серії, про вітер звучить цікаво.

Читати на Yakaboo
  • Юля ШведоваYakaboo2 червня 2025 р.★ 5/5

Добре зроблена й корисна книжка. І красива)) Якщо ви хочете, щоб ваша дитина росла свідомою, й розуміла що звідки береться, раджу звернути увагу на цю книгу та інші у серії. Вони, звісно, пояснюють не все у світі, але це дуже якісне і стильне видання.

Читати на Yakaboo
  • Олеся СтрельченкоYakaboo29 травня 2025 р.★ 5/5

Корисна й важлива книга для дітей Корисна книга для дітей. Не тільки розповідає факти, й вчить цінувати природу й турбуватися про неї.

Читати на Yakaboo
  • Андрій КоваленкоYakaboo22 квітня 2025 р.★ 4/5

Купив сину, а прочитав сам Легенька, цікава енциклопедія, поки їхав у поїзді, почитав сам, хоч і купляв сину. Тепер можу з ним обговорювати прочитане.

Читати на Yakaboo
  • Тата ІгнатенкоYakaboo21 квітня 2025 р.★ 4/5

Хороша книга для дітей Нам з дітьми сподобалася книга. Багато цікавої інформації, подана просто, хороші ілюстрації. Хіба що текст для мене був трішки замалим, але це не вплинуло на цікавість до теми.

Читати на Yakaboo
  • Вікторія МогилінаYakaboo18 квітня 2025 р.★ 5/5

Чудова енциклопедія Хрещена подарувала цю книгу сину. Його одразу захопили малюнки, а от читати спершу не дуже хотів. Тож довелося з ним читати. Але потім почав і сам, тож маю сказати, що це хороше видання, бо заставити мого Сашка самому читати ще та морока))

Читати на Yakaboo
  • Іванка ВолощакYakaboo15 квітня 2025 р.★ 5/5

Цікава книга для дітей і дорослих Після того, як сходили з дітьми у музей води, вони від мене не відставали з питаннями про це. Довелося пошукати якісь енциклопедії. Тоді то я й натрапила на цю книгу. Дуже корисне видання, багато картинок, тексту не дуже багато, дітям подобається читати.

Читати на Yakaboo
  • Олександра ПYakaboo14 квітня 2025 р.★ 5/5

Пізнавальна колекція Купила сину всю колекцію - Вода, Вітер, Земля. Він у мене дуже любить природу, постійно розпитує, а я мало що знаю. Тому ці книги стали для мене спасінням, тепер разом читаємо. І я сама багато чого цікавого дізнаюся, і син.

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково