Рекомендований вік6+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Науково-популярне видання для дітей від Анни Сковронської про одну з найважливіших речовин на Землі. Книга пояснює, чому вода необхідна всьому живому, у яких станах вона існує та як відбувається її кругообіг у природі. Окремі розділи присвячені водним ресурсам планети, значенню річок, морів і льодовиків, а також ролі води в організмі людини й харчових продуктах.
Книга допомагає зрозуміти, як вода формує клімат, впливає на життя людей і тварин та чому її запаси не безмежні. Пояснюються основи екології, принципи збереження ресурсів і значення ощадливого використання води в повсякденному житті. Порушуються питання про запаси питної води у світі та навіть про можливість її існування на інших планетах. Це видання формує екологічну свідомість і показує зв'язок між природними процесами та щоденними звичками.
Інформація подана через короткі пояснення, наочні приклади, порівняння та запитання, які стимулюють мислення. Великі розвороти й детальні ілюстрації допомагають уявити кругообіг води, її стани та шляхи використання енергії води. Книга поєднує факти й візуальні образи, завдяки чому складні природні явища стають зрозумілими. Українською перекладено вперше.
Про авторку
Анна Сковронська - польська дитяча письменниця та співзасновниця видавництва Muchomor. Візуальну частину видання створили Агата Дудек і Малґожата Новак, які поєднали інформативність із сучасним стилем.
Видання поєднує доступні пояснення з великими ілюстраціями, що допомагають легко засвоїти природничі теми. Продумана структура й актуальні питання роблять розмову про ресурси планети змістовною та зрозумілою. Книга підійде:
Книга допомагає по-новому подивитися на звичні речі - від склянки води до дощу за вікном - і перетворює повсякденність на привід для відкриттів. Вона входить у серію видань авторки про стихії.
Відгуки з книгарень
Цікава водна пригода Багато цікавої інформації. І я б не сказала, що тільки для дітей))) Навіть з обкладинки мені не здалося спершу, що то для дітей. Дуже класне оформлення. І зміст. Справжня пригода водними фактами і всілякими подіями, пов’язаними з водою.
Читати на YakabooЦікава книжка у класному форматі Купувала цю книгу на подарунок племінникам, то ми одразу й прочитали за вихідні. Гарненька книжка, і формат чудовий, великий, як енциклопедія.
Читати на YakabooДонька була у захваті Найбільше доньці сподобалася частина про Арктику, тепер хоче працювати на полярному полюсі з пінгвінами)) Цікава і яскрава книжка. Хочу тепер ще якусь купити із серії, про вітер звучить цікаво.
Читати на YakabooДобре зроблена й корисна книжка. І красива)) Якщо ви хочете, щоб ваша дитина росла свідомою, й розуміла що звідки береться, раджу звернути увагу на цю книгу та інші у серії. Вони, звісно, пояснюють не все у світі, але це дуже якісне і стильне видання.
Читати на YakabooКорисна й важлива книга для дітей Корисна книга для дітей. Не тільки розповідає факти, й вчить цінувати природу й турбуватися про неї.
Читати на YakabooКупив сину, а прочитав сам Легенька, цікава енциклопедія, поки їхав у поїзді, почитав сам, хоч і купляв сину. Тепер можу з ним обговорювати прочитане.
Читати на YakabooХороша книга для дітей Нам з дітьми сподобалася книга. Багато цікавої інформації, подана просто, хороші ілюстрації. Хіба що текст для мене був трішки замалим, але це не вплинуло на цікавість до теми.
Читати на YakabooЧудова енциклопедія Хрещена подарувала цю книгу сину. Його одразу захопили малюнки, а от читати спершу не дуже хотів. Тож довелося з ним читати. Але потім почав і сам, тож маю сказати, що це хороше видання, бо заставити мого Сашка самому читати ще та морока))
Читати на YakabooЦікава книга для дітей і дорослих Після того, як сходили з дітьми у музей води, вони від мене не відставали з питаннями про це. Довелося пошукати якісь енциклопедії. Тоді то я й натрапила на цю книгу. Дуже корисне видання, багато картинок, тексту не дуже багато, дітям подобається читати.
Читати на YakabooПізнавальна колекція Купила сину всю колекцію - Вода, Вітер, Земля. Він у мене дуже любить природу, постійно розпитує, а я мало що знаю. Тому ці книги стали для мене спасінням, тепер разом читаємо. І я сама багато чого цікавого дізнаюся, і син.
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!