Рекомендований вік4+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Книга розрахована на дітей 5-6 років, які засвоїли буквар і продовжують розвивати техніку читання. Цікаві тексти не тільки допоможуть дітям розвинути уміння читати, а й, безумовно, викличуть інтерес до читання взагалі. Невеличкі за обсягом твори нададуть можливість дитині прочитати будь-який із них за одне заняття. Великий шрифт, яким надруковано тексти, полегшить сприйняття навчального матеріалу.
Книга яку я довго шукала! Супер книга. Ми живимо в Америці, але моя донечка вчиться українській мові також. Їй 5.5 рочків. Я дуже довго шукала книгу, в якій будуть легкі тексти для початківців. Це саме така книга. Більш того, вона дуже яскрава і цікава. Дитина з великим задоволенням читає цю книгу і перечитує цікаві історії!!! Книга складається з декількох частин: перша частина - легкі тексти з картинками які періодично вставлені замість слів (це дуже полегшує дитині не просто прочитати текст…
Читати на YakabooРекомендую! Нещодавно моя донечка закінчила 1 клас,наполегливо вивчила алфавіт,і тепер потрохи вчиться читати. Правда,під час літніх канікул діти не дуже охочі до навчання,але все-таки потрібно хоч пів годинки в день приділяти цьому.І ось я купила їй "Книгу для читання" чудових авторів Василя Федієнка та Алли Журавльової,які дуже цікаво подали матеріал та певні завдання,які потрібно виконати,щоб опанувати техніку читання.Хочу зазначити,що книжка включає шість частин,які потрібно послідовно…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!