NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Книга для читання та розвитку зв'язного мовлення

Видавництво: Школа
В наявностіКомплект Повідомити про помилку
Кількість сторінок48
Рік видання2023

Книга розрахована на дітей 5-6 років, які засвоїли буквар і продовжують розвивати техніку читання. Цікаві тексти не тільки допоможуть дітям розвинути уміння читати, а й, безумовно, викличуть інтерес до читання взагалі. Невеличкі за обсягом твори нададуть можливість дитині прочитати будь-який із них за одне заняття. Великий шрифт, яким надруковано тексти, полегшить сприйняття навчального матеріалу.

• 2020 • М'яка обкладинка
70 грн63 грн
• 2021
70 грн
• 2014
70 грн
• 2016 • М'яка обкладинка
95 грн76 грн
• 2010
110 грн
• 2021
290 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2013
Немає в наявності
• 2013
Немає в наявності
• 2014
Немає в наявності
• 2018 • М'яка обкладинка
Немає в наявності 70 грн
• 2023 • М'яка обкладинка
Немає в наявності 120 грн102 грн
• 2010 • М'яка обкладинка
Немає в наявності 105 грн
• 2023
Немає в наявності 120 грн
• 2018 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 300 грн
• 2010 • Тверда обкладинка
• 2022 • М'яка обкладинка
• 2020

Схожі книги

• Ірина РудикYakaboo2 листопада 2020 р.★ 5/5

Книга яку я довго шукала! Супер книга. Ми живимо в Америці, але моя донечка вчиться українській мові також. Їй 5.5 рочків. Я дуже довго шукала книгу, в якій будуть легкі тексти для початківців. Це саме така книга. Більш того, вона дуже яскрава і цікава. Дитина з великим задоволенням читає цю книгу і перечитує цікаві історії!!! Книга складається з декількох частин: перша частина - легкі тексти з картинками які періодично вставлені замість слів (це дуже полегшує дитині не просто прочитати текст…

Читати на Yakaboo
  • ІваннаYakaboo30 липня 2020 р.★ 5/5

Рекомендую! Нещодавно моя донечка закінчила 1 клас,наполегливо вивчила алфавіт,і тепер потрохи вчиться читати. Правда,під час літніх канікул діти не дуже охочі до навчання,але все-таки потрібно хоч пів годинки в день приділяти цьому.І ось я купила їй "Книгу для читання" чудових авторів Василя Федієнка та Алли Журавльової,які дуже цікаво подали матеріал та певні завдання,які потрібно виконати,щоб опанувати техніку читання.Хочу зазначити,що книжка включає шість частин,які потрібно послідовно…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково