Рекомендований вік2+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб отримувати сповіщення про наявність
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Проведіть цікавий день з Олесею, наповнений бурхливими подіями в дитячому садочку, зоопарку, будівельному майданчику чи на огляді у лікаря.
Отримуй завдання для пошуку та знаходь цікаві речі на сторінках нашого Віммельбуху.
Відгуки з книгарень
Прекрасная книга Этот виммельбух был очень долго одним из любимых. Там крупные рисунки, что отлично подходит для самых маленьких. Им удобно рассмотреть рисунок по отдельности со всеми деталями. Книга прекрасно иллюстрирует определенную тему, то с чем ребёнок сталкивается каждый день и данная книга помогает изучить и понять этот огромный мир. Каждому развороту отдана определенная тема: кухня, рынок, вокзал, супермаркет, стройка, игровой центр, кабинет у врача, зоопарк, общественный туалет и…
Читати на YakabooКласний подарунок дитині! Купувала цю книгу як подарунок дочці подруги, якій два рочки. Дівчинка була дуже рада подарунку (вона взагалі любить книги, із цікавістю їх розглядає), відразу ж схопила погортати книгу. Увагу дитини вдалося відволікти цим віммельбухом хвилин на 10-20 у перший раз) Дівчинка із цікавістю розглядала картинки, весь час питала "А хто ето?" (Так вона зараз питає: "А хто це?), раділа, коли бачила мавпу, діток, м'ячик. Тепер будуть розглядати книжечку разом із мамою. Мені…
Читати на Yakabooрецензия на книгу "Мій день" Книга “Мій день” – это книга-виммельбух, написанная Сюзанной Гернхаузер, про распорядок дня. В книге нужно найти изображения вынесенные на края разворота книги на общем изображении разворота. В книжке есть развороты с таким изображениями: 1)Кухня. Здесь нужно найти кувшин, хлеб с мёдом, сыр, детская кружка, полотенце, чайник 2)Рынок. Здесь нужно найти изображения хлеб, воздушный шарик, игрушечный котик, груши и помидоры, собаку, тележку для продуктов. 3)Детская…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!