• Від "Короля жахів" та одного з найпопулярніших авторів сучасності • Горор-бестселер, який не втрачає своєї популярності Усе почалося з того, що улюбленця родини Луїса Кріда, кота Черча, збила вантажівка. Сусід запропонував йому поховати тварину на старому індіанському кладовищі. За легендами, воно має таємничу силу, яка здатна повертати до життя. І Луїс погодився… Уранці кіт прийшов додому живим. Майже живим…
#підбірка_від_мегерочки
Що почитати у жовтні?🕸🍂🍁
📝Починається наймістичніший та найготичніший місяць року.
Пораджу вам кілька книжочок і серій в тему:
🕸"Ритуал" Адам Невілл - класика горору, дуже напружений цікавий сюжет. Трохи підкачав фінал, але книга дуже для осені. Екранізовано
🕸"Сухі кістки" Віталій Дуленко - український етногорор в сетінгу віддаленого села. Атмосферно.
🕸"Острів проклятих" Денніс Лігейн - один з моїх найулюбленіших авторів психологічних трилерів. Крутезна в…
Іноді краще не повертати минуле
"Кладовище домашніх тварин" справив на мене дуже сильне враження. Це історія, яка не просто лякає, а змушує задуматися над справді важливими речами — втратою, прийняттям і наслідками власних рішень.
Книга тримає в напрузі до самих останніх сторінок. Атмосфера поступово згущується, і відчуття тривоги тільки зростає. Найбільше вражає те, наскільки все виглядає реалістично і психологічно правдиво.
Прочитав її всього за два дні, тому що просто не міг відірватися. Це…
Тінь смерті
Сюжет обертається навколо родини, яка стикається з трагічними втратами і спокусою оживити померлих через містичне кладовище для тварин. Події розгортаються поступово - від буденного життя і звичайних сімейних турбот до страшних наслідків необачних рішень, де межа між любов’ю і жахом стирається. Атмосфера похмура і гнітюча, з постійним відчуттям невідворотності подій, без надмірної сенсаційності. Персонажі діють природно, їхні емоції і страхи виглядають переконливо, а внутрішні…
Книга, яка показує на що ми готові заради любові
Сім'я Крідів переїжджає в маленьке містечко Людлов - новий будинок, нова робота для Луїса, лікаря. Поруч - жвава траса, де гинуть тварини, і старовинне кладовище домашніх улюбленців, куди діти ховають своїх котів і собак. А за ним, глибше в лісі, - інше місце, давнє індіанське поховання, про яке попереджає старий сусід Джад. Коли гине кіт дочки Чарч, Джад показує Луїсу те місце - і кіт повертається. Але не той самий: холодний, агресивний, з…
моя думка
Пам’ятаю час, коли всі говорили про цю книгу, я мріяла її прочитати - і ось цей момент нарешті настав.
І мушу сказати: очікування вона справді виправдала.
Найбільше вражає тема втрати та те, як важко інколи прийняти неминуче. Персонажі дуже живі, реальні, і через це їхні помилки та рішення здаються болісно зрозумілими.
Страшно захоплююче та трохи трешово!
Перечитуючи Кінга, особливо старі романи, не втомлюєшся захоплюватися, як цього разу, коли тільки одне ім'я метра темної сторони заворожувало і трошки лякало.
Чудові похмурі історійки лежать у фундаменті його літературної кар'єри. Це те, без чого улюбленого письменника уявити дуже складно.
"Кладовище домашніх тварин"- один з нечисленних його "жахів" і саме той, який змушує говорити про Кінга як короля. Говорити ще щось — безглуздо.
Синопсис: Будь-яка…
Моторошний шедевр
Вау. Іншими словами це не описати. Стівен Кінг зробив те, що вміє найкраще — створив історію, яка не відпускає, лякає і залишає в абсолютному шоці.
Я проковтнула цю книгу. Автор пише так, що неможливо зупинитися. Кожна сторінка тягне далі, кожен розділ закінчується так, що хочеться дізнатися: "Що буде далі?" І навіть коли стає моторошно — а стає моторошно дуже часто — відірватися нереально.
Так, було моторошно. Кінг не шкодує читача, він занурює в атмосферу жаху…
Кладовище домашніх тварин
це глибоко тривожний роман про біль утрати та небезпечне бажання обдурити смерть. Автор майстерно поєднує жахи надприродного з реальними людськими емоціями, створюючи атмосферу, від якої холоне кров. Книга змушує замислитися над тим, чи справді ми готові прийняти наслідки власних рішень.
4/5
це була моя перша книга Кінга.
дуже цікавий сюжет, автор несе тебе через цю історію сторінка за сторінкою так професійно, що можна втратити відчуття часу
але я ніби очікувала що це буде трохи більш моторошно
Кладовище домашніх тварин
З нетерпінням чекала цю книгу. Моє перше знайомство зі Стівеном Кінгом. Замовляла в Європу. Не очікувала такого від видавництва 'Книжковий клуб сімейного дозвілля'. На першій сторінці в заголовку дві помилки 'КладовиШче домаЖніх тварин'. Після такого зник настрій читати всю книгу. Нажаль, не можу прикріпити фото.
Один із найкращих романів Стівена Кінга
З усіх прочитаних книг у Стівена Кінга це одна із моїх найулюбленіших. Дуже багато над чим починаєш замислюватися під час читання, я навіть плакала в деяких моментах. Також жаху наганяє те, що історія наполовину взята з життя Стівена Кінга, рекомендую почитати історію написання.
Дивилася екранізацію, і як буває в більшості випадків, книга виявилася кращою☺️
І якщо ви звичайно полюбляєте читати якесь "м'ясо" у Стівена Кінга, то це не зовсім те, тут скоріш…
#підбірка_від_мегерочки Що почитати у жовтні?🕸🍂🍁 📝Починається наймістичніший та найготичніший місяць року. Пораджу вам кілька книжочок і серій в тему: 🕸"Ритуал" Адам Невілл - класика горору, дуже напружений цікавий сюжет. Трохи підкачав фінал, але книга дуже для осені. Екранізовано 🕸"Сухі кістки" Віталій Дуленко - український етногорор в сетінгу віддаленого села. Атмосферно. 🕸"Острів проклятих" Денніс Лігейн - один з моїх найулюбленіших авторів психологічних трилерів. Крутезна в…
Читати в TelegramІноді краще не повертати минуле "Кладовище домашніх тварин" справив на мене дуже сильне враження. Це історія, яка не просто лякає, а змушує задуматися над справді важливими речами — втратою, прийняттям і наслідками власних рішень. Книга тримає в напрузі до самих останніх сторінок. Атмосфера поступово згущується, і відчуття тривоги тільки зростає. Найбільше вражає те, наскільки все виглядає реалістично і психологічно правдиво. Прочитав її всього за два дні, тому що просто не міг відірватися. Це…
Читати на YakabooТінь смерті Сюжет обертається навколо родини, яка стикається з трагічними втратами і спокусою оживити померлих через містичне кладовище для тварин. Події розгортаються поступово - від буденного життя і звичайних сімейних турбот до страшних наслідків необачних рішень, де межа між любов’ю і жахом стирається. Атмосфера похмура і гнітюча, з постійним відчуттям невідворотності подій, без надмірної сенсаційності. Персонажі діють природно, їхні емоції і страхи виглядають переконливо, а внутрішні…
Читати на YakabooКнига, яка показує на що ми готові заради любові Сім'я Крідів переїжджає в маленьке містечко Людлов - новий будинок, нова робота для Луїса, лікаря. Поруч - жвава траса, де гинуть тварини, і старовинне кладовище домашніх улюбленців, куди діти ховають своїх котів і собак. А за ним, глибше в лісі, - інше місце, давнє індіанське поховання, про яке попереджає старий сусід Джад. Коли гине кіт дочки Чарч, Джад показує Луїсу те місце - і кіт повертається. Але не той самий: холодний, агресивний, з…
Читати на Yakabooмоя думка Пам’ятаю час, коли всі говорили про цю книгу, я мріяла її прочитати - і ось цей момент нарешті настав. І мушу сказати: очікування вона справді виправдала. Найбільше вражає тема втрати та те, як важко інколи прийняти неминуче. Персонажі дуже живі, реальні, і через це їхні помилки та рішення здаються болісно зрозумілими.
Читати на YakabooСтрашно захоплююче та трохи трешово! Перечитуючи Кінга, особливо старі романи, не втомлюєшся захоплюватися, як цього разу, коли тільки одне ім'я метра темної сторони заворожувало і трошки лякало. Чудові похмурі історійки лежать у фундаменті його літературної кар'єри. Це те, без чого улюбленого письменника уявити дуже складно. "Кладовище домашніх тварин"- один з нечисленних його "жахів" і саме той, який змушує говорити про Кінга як короля. Говорити ще щось — безглуздо. Синопсис: Будь-яка…
Читати на YakabooМоторошний шедевр Вау. Іншими словами це не описати. Стівен Кінг зробив те, що вміє найкраще — створив історію, яка не відпускає, лякає і залишає в абсолютному шоці. Я проковтнула цю книгу. Автор пише так, що неможливо зупинитися. Кожна сторінка тягне далі, кожен розділ закінчується так, що хочеться дізнатися: "Що буде далі?" І навіть коли стає моторошно — а стає моторошно дуже часто — відірватися нереально. Так, було моторошно. Кінг не шкодує читача, він занурює в атмосферу жаху…
Читати на YakabooКладовище домашніх тварин це глибоко тривожний роман про біль утрати та небезпечне бажання обдурити смерть. Автор майстерно поєднує жахи надприродного з реальними людськими емоціями, створюючи атмосферу, від якої холоне кров. Книга змушує замислитися над тим, чи справді ми готові прийняти наслідки власних рішень.
Читати на Yakaboo4/5 це була моя перша книга Кінга. дуже цікавий сюжет, автор несе тебе через цю історію сторінка за сторінкою так професійно, що можна втратити відчуття часу але я ніби очікувала що це буде трохи більш моторошно
Читати на YakabooКладовище домашніх тварин З нетерпінням чекала цю книгу. Моє перше знайомство зі Стівеном Кінгом. Замовляла в Європу. Не очікувала такого від видавництва 'Книжковий клуб сімейного дозвілля'. На першій сторінці в заголовку дві помилки 'КладовиШче домаЖніх тварин'. Після такого зник настрій читати всю книгу. Нажаль, не можу прикріпити фото.
Читати на YakabooОдин із найкращих романів Стівена Кінга З усіх прочитаних книг у Стівена Кінга це одна із моїх найулюбленіших. Дуже багато над чим починаєш замислюватися під час читання, я навіть плакала в деяких моментах. Також жаху наганяє те, що історія наполовину взята з життя Стівена Кінга, рекомендую почитати історію написання. Дивилася екранізацію, і як буває в більшості випадків, книга виявилася кращою☺️ І якщо ви звичайно полюбляєте читати якесь "м'ясо" у Стівена Кінга, то це не зовсім те, тут скоріш…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!