Постпутін. Росія, з якою нам доведеться жити наступні 50 років

Видавництво: Наш формат
В наявностіНавчальна література Повідомити про помилку
Кількість сторінок240
Рік видання2026
Goodreads
★4.5/5
Якою буде Росія в наступні 50 років? Чи зміниться траєкторія її руху після Путіна в бік лібералізації? Або ж навпаки, диктатор і після смерті залишиться впливовим фактором життя країни-агресора, а консервація режиму продовжиться на основі його "культу"? Автори цієї книжки "анатомічно" розкладають путінський режим на складові частини та пояснюють, чому Путін більше не довіряє ФСБ і не спирається на силовиків, роблячи вибір на користь "політичної системи". Проаналізована в книзі еволюція відносин Путіна з різними елітами допоможе зрозуміти, хто залишиться при владі в "постпутінський" період і власне визначатиме майбутнє Росії.

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронніАудіокниги
• 2026 • Українська
• 2025 • librariusapp • Українська
290 грн
e-book
• 2025 • yakabooapp • Українська
290 грн
e-book
• 2025 • epub , mobi • Українська
290 грн
e-book
• playbookapp • Ukrainian
348 грн
e-book
• 2026 • Українська • Тривалість - 09:19:09
360 грн
audio-book
• 2025 • Українська
470 грн423 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2025 • Українська • Тверда обкладинка
450 грн
• Українська • Тверда обкладинка
464 грн
470 грн
470 грн
470 грн
• 2025 • Тверда обкладинка
470 грн
• 2025 • Тверда обкладинка
470 грн
• Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності
Немає в наявності 470 грн423 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• KaterynaYakaboo17 жовтня 2025 р.★ 5/5

непогано розкладає суть влади путіна та пояснює росію як апарат насилля про структуру державного апарату рф я дізналася навіть більше, ніж мені потрібно)) Усі імена навіть не намагалася запам"ятовувати, але суть структури стала ясна. Що особливо цікаво було для мене так це 1) розвінчання міфу про те, що росією керує ФСБ (давно це не так, все складніше); 2) я не уявляла, що за ротацією Путін-Мєдвєдєв було стільки драми та тектонічних змін, бо ж я думала, що це була проста технічна рокіровка та й…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково