NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Франческа. Повелителька траєкторій

Автор: Дорж Бату
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок304
Рік видання2019

У минулому Андрій Васильєв працював ведучим новин і готував репортажі з гарячих точок. А сьогодні він - оператор корекції траєкторій Центру керування польотами Національного управління з аеронавтики та досліджень космічного простору США. Герої його книжки, працівники НАСА, відповідають за траєкторії і орієнтацію сателітів, а також за підведення космічних кораблів на підхідні орбіти до міжнародних космічних станцій. У часі космічних робочих буднів з Доржем, його напарницею Франческою, полковником Вескоттом, Сарою, професором Расселом та іншими постійно трапляються кумедні та незвичайні історії. Найчастіше у різні халепи потрапляє сицилійка Франческа. Усе, до чого вона торкається, вибухає, горить і розбивається… А космос близько.

ПаперовіЕлектронні
• 2018 • Українська • Тверда обкладинка
320 грн288 грн

Видавництво Старого Лева

• 2018 • Українська
320 грн
• 2018 • fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp • Українська
Немає в наявності
e-book
• Англійська • Тверда обкладинка
Немає в наявності
Немає в наявності 320 грн224 грн
Немає в наявності 320 грн224 грн
• 2018 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 320 грн256 грн
• 2019 • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 320 грн288 грн
Немає в наявності 320 грн
• 2018 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 336 грн

Схожі книги

• Марина CYakaboo8 лютого 2022 р.★ 5/5

Книга, яку читати легше, ніж гортати ФБ Якщо ви ще вагаєтеся, чи варто знайомитися з Франческою, про яку написав Дорж Бату, то щиро раджу таки купити цю книгу. І нехай вас не лякають (як мене спочатку) 304 сторінки тексту - адже жодну книгу я не читала так легко і швидко. Франческа - колега автора, з якою він працював на космічній базі НАСА. Разом вони корегували траєкторії супутників та інших космічних обʼєктів. Дівчина - сицилійка, з усіма традиційними властивостями характеру італійок -…

Читати на Yakaboo
  • Rimma Sokolovs`kaYakaboo18 грудня 2021 р.★ 5/5

Раджу 100% Перечитала б заново. Подарували мені цю книгу, але бажання сильного читати її не було. Проте, в мене є принцип, що всі книжки, які в мене є вдома, я повинна прочитати. Я не пожалкувала, що почала її читати. Ці історії про Франческу просто неймовірні. Бувало, що я просто розривалася від сміху у своїй кімнаті. Цікаве зауваження, що я ніби переносилася в цей центр НАСА, де вони працювали. Дочитуючи, я пройнялася великою симпатією до всіх людей в книжці. Дуже цікаво зустріти їх в…

Читати на Yakaboo
  • Elsiore MeribelYakaboo3 жовтня 2021 р.★ 5/5

На зв'язку Tweety Bird! Я надзвичайно ціную книги, які змушують мене сміятися до сліз, тому майже завжди, якщо вони електронні, намагаюся дістати їх собі після першого читання ще й в паперовому варіанті. Втім, навіть на електронних сторінках видно, що верстальник та ілюстратор постаралися на відмінно. Ілюстрації, схожі більше на комікс, а не на застиглу фігуру (і це справляє просто чудовий ефект живої історії!) в книгах трапляються доволі рідко. Вже тільки за них можна відзначити цю книгу як…

Читати на Yakaboo
  • Юлія ПоловинчакYakaboo16 січня 2021 р.★ 4/5

Не моя комедія Книгу мені в захваті порадила подруга, я бачу масу не просто позитивних, а захоплених відгуків. Мені симпатична позиція автора, його погляди, Видавництво Старого Лева як завжди – на висоті... А от книга мені не сподобалась. Не пішла. Спробувала вникнути, чому так: загалом книга позитивна, світла, правильна, але погляд ковзає по тексту, і нічого не чіпляє. Думаю, правильність – одна із причин: таке ж відчуття до оповідань Сухомлинського для діток – все правильно, але.... Ще одна…

Читати на Yakaboo
  • ОленаYakaboo26 липня 2020 р.★ 5/5

Дружба в командному центрі NASA Про те, що ця книжка дуже смішна, не чув, мабуть, тільки глухий. Але, окрім того, що вона викликає невтримний сміх, вона ще й дуже затишна. Вже через кілька історій здається, що ти й сам сидиш у командному центрі NASA, ще трошки й обід - і ти дістанеш із торбинки свої бутерброди і будеш розмірковувати з такими вже знайомими і рідними Джорджіо, Франческой, Трейсі та іншими про те, яка їжа краще пасує для робочих перекусів. Зазвичай, коли в творі йдеться про…

Читати на Yakaboo
  • ВладиславаYakaboo24 червня 2020 р.★ 5/5

Джорджіо і Франческа, ви класні! Книги Доржа Бату мені порадила почитати подружка. Мовляв, дуже цікаві, легкі та прикольні. Яке ж було моє здивування, коли я дізналась, що Дорж пише українською і довгий час працював журналістом в Україні. Взагалі, якщо ви збираєтеся читати книги Доржа Бату (він же Андрій Васильєв), не полініться, прочитайте його біографію. Ви знайдете чимало цікавих відомостей про цю непересічну особистість! Але повернемося до книги. Вона – цікава. Вона – класна! Вона смішна,…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково