Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Ще жодного клубу навколо цієї книги. Створіть перший — і читайте її разом з іншими, лишаючи нотатки просто в тексті.
Відгуки з книгарень
Прочитала всю трилогію і тепер хочу про неї забути.. ..забути, щоб прочитати та відчути ці емоції знову, бо це НЕЙМОВІРНО! Перша книга дуже довго висіла в моєму списку бажань, і я шкодую, що відкладала її покупку. Зізнаюся, спершу було непросто через «специфічну» лексику — інколи доводилося звертатися до гугла. Проте саме ця мова згодом допомогла мені повністю зануритися у жорстокий, але заворожливий світ ордену, дізнатися про стародавніх міфічних створінь, козаків-характерників, познайомитися…
Читати на YakabooНеймовірно! Найкраща трилогія про характерників! В цій книзі розповідається вже не прото про пригоди друзів характерників, а про цікаву світобудову, основану на українській міфології. Про особисте кожного характерника, про політичні інтриги і їх наслідки. Про чесність, відданість, любов. Про загубленість і складність вибору. Мені дуже подобається, що якщо автор про щось не пояснив детальніше, то обовʼязково напише про це потім, а значить, не виникають якісь питання про сюжет, мотивацію героїв,…
Читати на YakabooКоментарі (1)