Гобіт, або Туди і звідти

The Hobbit or There and Back Again

Видавництво: HarperCollins, Астролябія
Перекладач: Олена О'Лір
Ілюстратор: Алан Лі
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок304
Рік видання2026

Формати

Екранізовано!

Одного дня на порозі нори гобіта Більбо Торбина з'явився чарівник Ґандальф. Несподівано для себе Більбо погодився приєднатися до його походу й пошуків скарбів.
На нього чекає зустріч із тролями, ельфами, гігантськими павуками та драконом...
Переклад з англ. Олена О'Лір

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронні
• Видавництво Астролябія / Astrolabe Publishing • playbookapp • Українська
196.99 грн
e-book
• 2020 • Астролябія • Українська • Тверда обкладинка
450 грн337.5 грн -15% діє з промокодом KEBUK-10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2015 • Астролябія • Українська
368 грн
• 2020 • Астролябія • Тверда обкладинка
450 грн405 грн
• Астролябія • Українська • Тверда обкладинка
450 грн430 грн
450 грн
• 2017 • Астролябія • Українська • Тверда обкладинка
450 грн
• 2020 • Астролябія • Тверда обкладинка
450 грн
450 грн
• 1991 • HarperCollins Publishers • Англійська • М'яка обкладинка
493 грн
• 2024 • Астролябія • Українська • Тверда обкладинка
780 грн585 грн -15% діє з промокодом KEBUK-10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2024 • Астролябія • Тверда обкладинка
780 грн702 грн
780 грн
• 2021 • Астролябія • Українська • Тверда обкладинка
780 грн
• 2024 • Астролябія • Тверда обкладинка
780 грн
780 грн
• 2024 • Астролябія • Українська
780 грн
• 2026 • Астролябія • Українська • Тверда обкладинка
Передзамовлення780 грн740 грн
Немає в наявності
• Астролябія
Немає в наявності
• 2011 • Астролябія • Українська
Немає в наявності
• 2021 • Астролябія • Українська
Немає в наявності

Видавництво Старого Лева

• 2020 • Астролябія • Українська
Немає в наявності 320 грн
Немає в наявності 370 грн351.5 грн
• 2021 • Астролябія • Тверда обкладинка
Немає в наявності 380 грн
Немає в наявності 450 грн405 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
Немає в наявності 520 грн
Немає в наявності 570 грн541.5 грн
Немає в наявності 650 грн617.5 грн
Немає в наявності 900 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• Alevtina KorolovaYakaboo28 лютого 2023 р.★ 5/5

Чудовий подарунок для справжніх шанувальників Толкіна Дізналася про це чудове видання завдяки дуже болісному досвіду. Вирішила познайомити сина із Середзем'ям. На диво знайшла вдома старого "Гобіта" в українському перекладі видання 1985 р. (Веселка). І в тій книзі було жахливим усе: точність перекладу, манера викладення тексту, ілюстрації... У Більбо було прізвище Злоткінс, а на ілюстраціях він виглядав як копія совєтського актора Євгенія Лєонова. Голум звався Гам-гам (я на жартую). На…

Читати на Yakaboo
  • Сергій ГалушкоYakaboo20 грудня 2021 р.★ 5/5

Чарівна пригода гобіта та ґномів Цю чудову казку, яку Толкін написав для свого 10-річного сина, я перший раз прочитав у 21 рік коли був уже дорослою людиною... і мене затягнуло у незвичайний світ Серезем’я так, що я не помітив як перенісся з героями книги на багато років вперед і став учасником уже іншої пригоди. Але зараз не про Фродо :). “Гобіт” - це книга про незвичайну подорож, яку влаштувала ватага ґномів. Так сталося, що до цієї команди приєднався (а скоріше його було приєднано :))…

Читати на Yakaboo
  • Вікторія МасевичYakaboo14 грудня 2021 р.★ 5/5

Масштабно Не читала, і не дивилася "Володаря перснів". При цьому знаю про Гендальфа, і про "Моя прєлєсть" Вирішила прочитати Гобіта, вже як знайомитися з історією, то спочатку. Читала вголос доньці на ніч. Чудова історія. Паралельно донька читала Гаррі Поттера, тому я думала, що Гобіт не зайде. Зайшов, ще й як. Це така розмірена історія про подорож у надзвичайно вигадливому світі. Толкін мав неймовірну фантазію. Гобліни, орки, ельфи, голум ("моє золотце"), дракон, сам Гобіт. Справді епічне…

Читати на Yakaboo
  • МаксимYakaboo1 грудня 2021 р.★ 5/5

Ельфи, гобіти і тролі або запросіть чаклуна на чай Жив собі в норі гобіт Більбо Торбин. Готував пундики, попивав чай. Тихо й мирно жив-не-тужив затворницьким способом. Та якось-то запросив на чай сивенького чарівника Ґандальфа з довгою бородою й чародійним костуром. Відтак набігло в осельку гномів, надійшов чаклун... І почалася мандрівка Туди. А чи буде звідти? У світі Більбо Торбина живуть ельфи, ґобліни, гноми, чародії. Це світ чарів: під звуки арф виспівують ельфи, чарівник пахкає люлечкою…

Читати на Yakaboo
  • ТетянаYakaboo14 листопада 2021 р.★ 5/5

Гобіт, або Туди і звідти У мене дивні стосунки з книгами Толкіна. Читала мало, але навіть перед читанням є відчуття, що це моє, і що я повертаюся додому. Познайомитися зі світом Середзем'я вирішила з подієво і хронологічно першої книги - "Гобіта". Тим паче, що, вперше побачивши в книгарні це прекрасне ілюстроване видання, зрозуміла, що закохалася, і що це ідеальний варіант для того, щоб почати занурення і світ. Інтуїція не підвела. Так і сталося. Більбо Торбин - гобіт, йому сорок з чимось…

Читати на Yakaboo
  • АндрійYakaboo24 серпня 2021 р.★ 5/5

Туди і звідти Так сталося, що один зі стародавніх народів Середзем’я – гноми втратили свою Батьківщину. Ця подія трапилась в сиву давнину і з тих пір гноми змушені мешкати серед інших народів. Але час настав повернутися на свою Батьківщину і гномам. Адже стародавнє пророцтво повинно здійснитися. Виявилося, що окрім пророцтва і бажання самих гномів їм всім потрібен помічник. Спочатку здається, що цей помічник повинен всього на всього відчинити потрібні двері, томі саме під таким приводом гноми…

Читати на Yakaboo
  • Мэри ОлексаYakaboo19 травня 2021 р.★ 5/5

Интересненько Много я слышала о творчестве Толкина. Как хорошего, так и плохого. От громогласных восторгов, что он гений, до омерзительного, его читать невозможно. Я как-то даже не рассматривала пока его для прочтения. Но как-то так получилось, что ребенок изъявил желание почитать. Так вместе и осилили. При этом всю книгу я прочитала вслух и нисколько не жалею. Сама история сильно отличается от фильма и это не удивительно. Это первая книга о кольце, начало невероятных приключений. Теперь…

Читати на Yakaboo
  • Максим КорольYakaboo1 травня 2021 р.★ 5/5

Гобіт буде чимось вічним Змалку знайомий із фільмом "Володар Перснів", а к-ть раз, що я його бачив - певно безмежна. Минуло 15 років з часу мого знайомства з фільмом, а книгу, або радше ІСТОРІЮ, з якої усе почалось, я прочитав лише зараз. І це, напевно, один з кращих прочитаних мною творів. Так, в Гобіті ви не знайдете змісту, який глибоко захований. Його вам не доведеться розуміти з кожним новим розділом. Ні. Історія і світ, який в ній змальовано, просто переносить вас в іншу реальність,…

Читати на Yakaboo
  • АнастасияYakaboo8 грудня 2020 р.★ 5/5

Гобіт Восхищаюсь творчеством Толкиена. "Хоббит" одно из самых добрых его произведений. История о том, что даже самый маленький и незначительный, на первый взгляд, герой имеет самое большое и верное сердце. Бильбо Беггинс- хоббит, который кажется самым обычным и добропорядочным обитателем Шира, но в нем ещё течёт кровь Туков, вечных искателей приключений. И сам того не подозревая, Бильбо ввязывается в самом большое приключение в своей жизни. История добрая, волшебная, но в то же время…

Читати на Yakaboo
  • Анастасия СамаркинаYakaboo28 листопада 2020 р.★ 5/5

Книга, яку ви забов'зані прочитати! Отже, якщо ви дивились "Володаря перснів" і вам не сподобалось, якщо ви дивились трилогію "Гобіта" і вам не сподобалось, і тепер ви сумніваєтеся чи варто вам читати книгу - це ваш знак згори, просто зараз беріть і читайте! Обов'язково треба сказати, що книга зовсім не схожа на власне кіноекранізацію, яку розтягнули не зрозуміло навіщо. Ця книга - це концентрована, динамічна і дуже цікава подорож за скарбами в компанії лінивого та абсолютно не героїчного…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково