Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Посібник "Цікава математика" складено відповідно до освітньої лінії "Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі" Базового компонента дошкільної освіти (нова редакція).
Він допоможе тренувати увагу, спостережливість, навчить порівнювати й аналізувати, встановлювати логічні зв'язки.
Посібник буде корисним для вихователів дошкільних навчальних закладів, батьків, які готують дітей до школи, а також для вчителів перших класів.
Цікава математика. Навчальний посібник для підготовки дітей до школи Якщо ваша дитина незабаром збиратиметься до школи, і ви вже розпочали підготовку та намагаєтеся познайомити вашу малечу з основами математики, то саме цей, навчальний посібник для підготовки дітей до школи - "Цікава математика" обов"язково принесе користь та стане вам у пригоді. За допомогою виконання дуже добре, фахово продуманих та представлених завдань, ваша дитина зможе вивчити та закріпити такі основні поняття…
Читати на YakabooМатематика может быть интересной Мой ребенок очень не любит учиться. И необходимо приложить максимум усилий, чтобы его заинтересовать. Поэтому при выборе учебной литературы я стараюсь прежде всего ориентироваться на любимые занятия малыша, а любит он больше всего рисовать и раскрашивать картинки и зная такую любовь я и приобрела данный учебник в надежде что хоть желание разукрасить сможет помочь нам с ним проводить такие учебные занятия. Конечно я не скажу что все было легко и бывали очень часто…
Читати на YakabooПрекрасный тренер для ребенка. В настоящее время школьная программа становится все сложнее и сложнее, поэтому тех навыков которые дают ребенку в детском саду, конечно же недостаточно. Чтобы ребенок чувствовал себя уверенно в первом классе, с ним нужно заниматься и учить азы. Он должен уметь решать элементарные задачи и примеры, поэтому мы стараемся как можно раньше изучать с ним математику и другие предметы. Мне очень понравилась данная книга, в первую очередь тем, что в ней присутствуют очень…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!