NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Книга Таємна опора. Емоційний зв'язок у житті дитини

Тайная опора. Привязанность в жизни ребёнка

Видавництво: BookChef, Vivat
Немає в наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок224
Рік видання2021

Як формується прив'язаність до батьків від дитинства до підліткового віку? Як стати для сина або дочки міцною і при цьому таємною опорою і виростити їх упевненими й самодостатніми? Що краще: ранній розвиток або природне опанування навичок, дитячий садок або виховання бабусі, свобода або контроль?

На ці та інші запитання, якими переймаються батьки, відповідає, ґрунтуючись на науковій теорії прив'язаності, Людмила Петрановська.

• Vivat • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності
• Book Chef • Російська • М'яка обкладинка
Немає в наявності
• Vivat • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2021 • Vivat • Українська
Немає в наявності
• 2018 • Vivat • Українська
Немає в наявності
• 2021 • Vivat • Тверда обкладинка
Немає в наявності 110 грн
• 2021 • Vivat • Українська
Немає в наявності 139 грн
Немає в наявності 140 грн
• 2018 • Vivat • Тверда обкладинка

Схожі книги

• Юськiв АннаYakaboo10 квітня 2022 р.★ 5/5

Емоційний зв'язок між дитиною та батьками Народження дитини як справжнє відкриття: завжди цікаві емоції, безліч нового та незвичного. Серед усіх дитячих емоцій треба навчитися розрізняти настрій та прив'язаність дитини. У цьому мені добре допомогла книга "Таємна опора. Емоційний зв'язок у житті дитини" від видавництва "Віват" автора Людмила Петрановська із серії книг "Актуальна тема". Книжка "Таємна опора. Емоційний зв'язок у житті дитини" розглядає такі питання: поведінка дитини від…

Читати на Yakaboo
  • ОльгаYakaboo7 листопада 2021 р.★ 5/5

Одна з найкращих книг у своєму роді Правду кажуть: як не старайся виховувати дитину - все рівно їй буде що розказати психологу, коли вона виросте... В мене немає глибокої психологічної травми дитинства (або ж я її витіснила/"забула", як зараз модно стверджувати), але одначе пораду ігнорувати крики своєї новонародженої дочки я чомусь прийняла близько до серця - "ти покричала- покричала пару ночей, зрозуміла, що ніхто на твої "коники" не повівся, та й стала спати всю ніч". Чомусь саме цей момент…

Читати на Yakaboo
  • ЮліяYakaboo20 вересня 2021 р.★ 5/5

Емоційний зв'язок між дітьми і батьками- опора нашого життя Бути мамою це не лише народити дитину, нагодувати, навчити говорити і ходити. Це вміти слухати, відчувати і стати опорою. Цих знань я не отримала в дитинстві, в школі і на роботі. По крупинках збираю знання на тренінгах, читаючи різноманітну літературу. З кожного джерела беру те, що відгукується мені. Читаючи книгу "Таємна опора" в мене накочувалися сльози. Я розуміла, настільки мої батьки були зайняті, і ми з братом не мали уваги від…

Читати на Yakaboo
  • Svitlana OleksiichykYakaboo15 березня 2021 р.★ 5/5

Про виховання з душею Отримала багато цінних знань про виховання дитини. Цікавий формат, бо описані різні періоди віку дитини - від народження і аж до підліткового етапу. Крик - це головний сигнал немовляти про те, що терміново потрібно прийти на допомогу - обняти, погодувати, пожаліти, погратися -як розшифрувати ці сигнали важке з завдання для мами на старті декретної кар'єри, а інколи й для досвідченої мама. Петрановська дає влучні поради, як розуміти свою дитину краще. Признаюся…

Читати на Yakaboo
  • МаріяYakaboo26 січня 2021 р.★ 5/5

Ця книжка перевернула мій світ Ця книжка перевернула мій світ. Шкода, що коли моя старша дитина тільки народилася, я її не читала. Вона буде корисною для прочитанням не тільки батькам немовлят, дошколяриків чи школярів, а й стане в пригоді вагітним жінкам. Автор книги - знаний психолог Людмила Петрановська, розказує дуже доступно, без використання складної термінології, наводить приклади з реального життя, зі свого в тому числі. Мене книга пройняла, моментами до сліз, так трепетно і відчайдушно…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково