Рекомендований вік9+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Марк Твен (1835–1910) — американський письменник, журналіст і громадський діяч, який вигадав двох неймовірних персонажів-авантюристів Тома Соєра й Гекльберрі Фінна, які постійно вплутуються в непрості справи і захопливі пригоди. Повість «Пригоди Тома Соєра» є класикою дитячої літератури. У ній ідеться про шибеників Тома і Гека, які стали втіленням «американської мрії». З відвагою, завзяттям і вірою в себе хлопчаки домагаються права на свободу і щастя — у школі й у церкві; на лісистому острові Джексона, будучи піратами; на судовому засіданні, щоб урятувати невинного; в страшному покинутому будинку, де захований скарб; і в лабіринтах печери Мак-Дугаласа...
Ще жодного клубу навколо цієї книги. Створіть перший — і читайте її разом з іншими, лишаючи нотатки просто в тексті.
Відгуки з книгарень
Найулюбленіша книга з дитинства В дитинстві це була моя найулюбленіша книга і я була безмежно щаслива, коли ще йза шкільною програмою її проходили. Перечитувала її декілька разів. Купувала цю книгу на подарунок племінникам та похресникам. Вони були в захваті.
Читати на YakabooЦе просто диво! Це просто диво! Читала з таким задоволенням, що навіть не помітила, як час пролетів. Том справжній шибеник, але такий привабливий, що неможливо на нього сердитися. Його пригоди, витівки та сміливість викликають і сміх, і захоплення. А як він хитро викрутився з цим фарбуванням паркану – просто геніально! Дуже сподобалися описи їхньої дружби з Геком Фінном — такою справжньою, без зайвих формальностей. А Беккі Тетчер... ну, тут я прямо згадала свої шкільні роки та перші симпатії.…
Читати на YakabooПрекрасна книга, погане видання. Дуже погане видання. Переклад, вочевидь, машинний з російської, плюс купа одруківок. Жодної ілюстрації. Книга прекрасна, але не в цьому виданні.
Читати на YakabooЧудова історія для всі[[CHA Ну хто в дитинстві не читав пригод Тома Соєра від неперевершеного американського майстра Марка Твена? Серія про пригоди Тома Соєра та Гекільбері Фінна підійде як для дітей, так і для дорослих, бо їхні пригоди попри легкість та дитячість розкриває справжній світ того часу з історичними проблемами як то расизм.
Читати на YakabooБезтурботне дитинство «Пригоди Тома Сойєра» - це дуже добра книжка, яка чудово підходить для читання в дитячому та підлітковому віці. Головний герой Том Сойєр має непосидючий характер. Це відважний хлопчик, який дуже любить пригоди і завжди має. чим зайнятися з друзями. Звісно не кожна задумка дітлахів увінчується успіхом. Але хлопчики підкупають своєю щирістю та добротою. Герої цього твору постійно вигадують нові пригоди, тому читати разом з дитиною книжку мені було цікаво. Марк Твен змалював…
Читати на YakabooРецензія Бешкетник Том постає перед читачами у всій своїй красі. Важко знайти більш енергійного хлопчика ніж Том. Він такий непосидючий, що пригоди самі з’являються в його житті. Всьому виною недбале виховання тітки, яка весь час зайнята своїми справами, тому не звертає уваги на хлопчика. Він здається цьому тільки радий. Тому що внаслідок цього у нього є можливість робити все що забажає. Однак часто його фантазії переходять допустимі межі, і хлопчику дістається від дорослих, але все це не може…
Читати на YakabooРецензія Однак з найкращих дитячих книг, які будь-коли були написані. Мабуть немає читачів, які б нічого не чули про непосидючого бешкетника, що постійно потрапляє в цікаві пригоди. Якщо проаналізувати причини такої поведінки Тома, то мабуть всьому є виною те, що йому не вистачає уваги з боку дорослих. Він цілими днями вештається без догляду,тому що у його тітки є більш важливі справи. Всі його витівки ніби є закликом звернути на нього увагу. І часто у нього це виходить, однак в негативному…
Читати на YakabooРецензія За всі свої витівки хлопчик Том заслуговує звання найбільшого шибеника. Він не може і дня провести щоб не вскочити в чергову пригоду. Цьому сприяє те, що він цілими днями лишається без нагляду, тому що його тітка, в якої проживає хлопчик, весь час зайнята своїми справами. У Тома є такий самий як і він непосидючий друг, що завжди підтримує його у всіх справах. Більшість їхніх витівок дотепні та нешкідливі, але інколи вони переходять межу. Тоді в них починаються великі неприємності, але…
Читати на YakabooПриключения «Приключения Тома Сойера» дают нам забавный взгляд на жизнь одного озорного мальчика в вымышленном городке на реке Миссисипи в штате Миссури. Здесь рассказывается об очень реальных опасностях побега в одиночку, ворах, убийцах и даже бездельничающем запоминании стихов из воскресной школы. Том Сойер попадает в беду, даже не задумываясь об этом. Он, Гек Финн и другие замечательные персонажи проводят весело дни, прогуливают уроки, играют в пиратов, притворяются Робин Гудом, заблудившись…
Читати на YakabooПригоди Тома Соєра Перш за все хочу відмітити якість книги. Цупка обкладинка, ілюстрації чорно-білі, шрифт середній. Усім іще з дитинства відомий герой том Соєр. Книга, яку хочеться перечитувати. Кмітливий хлопчик на ім'я Том, завжди знаходить вихід з любої ситуації. Маючи двох вірних друзів таких як Джо Гарпером і Геком Фінном можливо цікаво проводити звичайний день, на друзів можна покластися і вони готові прийти на допомогу. Я думаю, буде дуже корисно почитати цю книгу новому поколінню.…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!