Про любов. Школа пані Фреймут

Видавництво: Snowdrop
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок160
Рік видання2018

- "Про любов" – друга книга серії "Школа пані Фреймут" після "Етикету", посібника з гарних манер для панянок з гарним почуттям гумору.

- "Про любов" – збірка, до якої обрано невідомі твори відомих авторів про любов небанальну. До Коханого, до Дитини, Батьківщини і до Себе. 

- У книзі вперше публікуються есеї Олі Фреймут, фрагменти яких вже давно й гучно обговорюють в Інтернеті.

До збірки ввійшли унікальні твори Ольги Кобилянської, Фаіни Раневської, Лесі Українки, Юрія Винничука, Наталени Королеви, Марини Цвєтаєвої та Антона Чехова. Вперше перекладено і представлено українською малознані твори О. Генрі, Оскара Вайлда, Вірджинії Вулф та Кейт Шопен, яка писала у 1900-х роках для американського "Vogue".

"Про любов" – обрана книга для обраних. Покликана торкатися серця і залишати приємний посмак...

...Книга стане розрадою та стильним подарунком для тих, кого любите.

Де можна придбати

• Тверда обкладинка
240 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
Немає в наявності
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 190 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 290 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• Anna MelnikovaYakaboo6 серпня 2023 р.★ 2/5

Марна трата грошей Як написали тут вже кілька людей раніше, краще б авторка не ставила себе поряд з авторами світової величини. Жоден її есей мене не зачепив. Усі вони - із претензією на глибокий зміст, складені із коротеньких фраз (як тут написали, мабуть, авторка не знайома зі складнопідрядними реченнями, але, гадаю, таким способом вона хотіла додати своїм творам особливого "шарму". Як на мене, не дуже вдалося). Гарна палітурка, яку тут згадували як плюс, як на мене, скоріше мінус, який стає…

Читати на Yakaboo
  • JuJuYakaboo14 березня 2021 р.★ 3/5

Дивні почуття Ольга Фреймут була для мене іконою стилю і виваженості, поки я споглядала її з екрану телебачення, після прочитання книги «Етикет», вона стала ще й ставленням гарних манер і етикету. А от вже після прочитання мною її книги «Про любов», точніше збірки творів авторок різних епох і національностей, (де головною героїнею кожної оповідки виступала жінка), але укладену Ольгою Фреймут і водночас розбавлену її власними оповіданнями, мої почуття до автора трохи змістилися, я б…

Читати на Yakaboo
  • Лідія ДемчукYakaboo25 січня 2020 р.★ 4/5

Любов Багато відомих людей сучасності прагнуть здобути визнання та славу, і зовсім не люблять коли їх імені перестають бути "на слуху". Саме тому, я вважаю використання в назві книги "Про любов" фрази " Школа пані Фреймут" саме спробою нагадати про себе. До збірки увійшли оповідання класиків української та світової літератури, зокрема О.Кобилянської, Л.Українки, О.Генрі, О.Уайлда, В.Вульф. Агати Крісті та інших. Ну і звичайно вперемішку між класиками коротесенькі депресивні есе пані Фреймут.…

Читати на Yakaboo
  • АлександраYakaboo3 грудня 2019 р.★ 5/5

Про любовь Это была вторая книга, которую я прочитала от Ольги Фреймут. Купила себе "Про любов. Школа пані Фреймут" сразу же после прочтения её первой книги. Купила и не пожалела. Говоря откровенно я уже нахожусь в том возрасте, когда пора бы уже влюбляться и любить. Но я поняла, что совершенно не умею этого делать, вот нет у меня знаний ни про любовь, ни про отношения. К сожалению у меня не было той модели здоровых отношений в детстве и сейчас мне это очень-очень сильно мешает. И это было еще…

Читати на Yakaboo
  • АнастасияYakaboo31 липня 2019 р.★ 3/5

Все бы хорошо если бы не эссе Ольги Фреймут Этот сборник у меня вызвал смешанные чувства и не в последнюю очередь из-за ожиданий, которые возникли у меня в следствии прочтения достаточного количества положительных рецензий. 24 рассказа разной длины от классиков с мировым именем и... Ольги Фреймут. Не зря в предисловии составительница сборника (в лице госпожи Фреймут) признала дерзостью поставить себя в ряд с такими известными личностями как О. Генри, Оскар Уайльд, Агата Кристи, Вирджиния Вульф,…

Читати на Yakaboo
  • Юлия КолосYakaboo4 червня 2019 р.★ 5/5

Ще одна "смачна" новинка від Олі Фреймут!) Побачивши чергову новинку від улюбленої ведучої Ольги Фреймут, оформила передзамовлення, не вагаючись, адже була вражена її книжками "З ким їсть і де спить Ольга Фреймут" та "Етикет". І Зовсім не пошкодувала про покупку) Адже ця збірка вийшла у тому ж самому власному видавництві пані Ольги "Snowdrop", має чудове оформлення приємну на дотик палітурку, вишукане біло-червоне поєднання кольорів, чорно-білі фото та ляссе, що додає зручності під час…

Читати на Yakaboo
  • Алина ЗубенкоYakaboo19 лютого 2019 р.★ 4/5

Еще немного о любви Прошлый год выдался очень плодовитым на выходы книг Ольги Фреймут, которые я так рвалась искать одну за другой. После ее дебютной книги, мною был осилен "Этикет", а далее уже эта. Приятно, что оформлена эта книга также утонченно и лаконично как "Этикет", ведь в оформлении прослеживается фирменный стиль издательства Ольги, напоминающий старые советские книги в полотняной обложке, которую необыкновенно приятно держать в руках. Тиснение на обложке симпатичное, бумага на ощупь…

Читати на Yakaboo
  • Андрій МаргосянYakaboo15 лютого 2019 р.★ 5/5

Ольга Фреймут найкращий сучасний автор,що неймовірно майстерно жонглює словом!) На мою думку, Ольга Фреймут одна з найкращих сучасних авторів! Її творчість небанальна, бо має свій почерк! Вона як ніхто майстерно жонглює словом! Тому я не можу, не відмітити і не написати відгук, на ще одну неймовірно талановиту роботу! Вже з першої збірки було висунуто претензію на класику майбутнього!) Книга унікальна тому що подібних аналогів не існує, вона наповнена різноманітними, цікавими,…

Читати на Yakaboo
  • Дарья ТелушкоYakaboo12 лютого 2019 р.★ 5/5

Витончено та талановито Неймовірно чуттєва та приємна книга. Разом з творами чи уривками класиків, відомих українських чи зарубіжних авторів Ольга сміливо демонструє власні есе. Хочу одразу зазначити, що ця сміливість повністю виправдувана. Ця книга наповнена талановитими роботами, без виключень чи поправок. Будь ласка, забудьте про всі упередження щодо того, що гарно писати може тільки професійний письменник. Твори Ольги надзвичайно витончені, завжди цікаві та непередбачувані, а мова -…

Читати на Yakaboo
  • ТарасYakaboo2 грудня 2018 р.★ 5/5

«Литературная провокация» Поначалу Фреймут мне откровенно не нравилась: все эти изображения перфектной леди, знающей толк в чистоте, моде, стиле…. В общем, сложилось впечатление, что это очередная «светская львица», которая не стоит ничего. Но, потом лучезарная и утонченная, Она меня просто покорила! Тем более, когда прочел ее дебютную книгу. Потому «Про любов. Школа пані Фреймут» была куплена мной незамедлительно. Книга представляет собой версию ироничных правил хороших манер. Это некий…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково