Рекомендований вік3+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
"Дикі лебеді" – лірична казка класика дитячої літератури Г. Х. Андерсена. Головна героїня – добра і чутлива королівська донька Еліса - мусить пройти через складні випробування і врятувати братів, яких лиха мачуха перетворила на диких лебедів. Таємнича фея підказує Елісі, що вона може зробити, аби принци знову стали людьми. На довгий час дівчина приречена на біль і мовчання. Тільки наполегливість і відвага не дають Елісі занепасти духом…
Казку переклала з датської Галина Кирпа, а тонко відчула та проілюструвала Даша Ракова.
Дикі лебеді Моя шалена любов до читання почалася ще в дитинстві саме з казок. Ці історії ще тоді зачаровували мене своєю атмосферою та світами, де живе справжня магія, кохання та трапляються різноманітні дива. Казка "Дикі лебеді" розповідає про непросте життя дівчинки Елізи, котра змушена доглядати та піклуватися про своїх одинадцятьох братів, перетворених злою мачухою на лебедів. Проте дівчина не втрачає надії на краще, а її серце залишається таким же добрим як і колись. Тому саме ця доброта…
Читати на YakabooСестра та сім братів. Казка "Дикі лебеді" дуже цікава, повчальна та магічна. У юної красуні Ельзи було семеро братів, яких зачарувала зла мачуха і перетворила юнаків на диких лебедів. Довго і марно Еліза намагалася зняти прокляття і звільнити від чар братів. В пророцькому сні дівчина дізналася як допомогти рідним братам - їй треба було зшити кожному братові сорочку з пекучої кропиви. І доки вона шиє сім сорочок, вона не повинна проронити ні слова. Інакше ніщо не врятує братів і вони назавжди…
Читати на YakabooСказка о заколдованных принцах. "Дикие лебеди" одна из моих любимых сказок датского писателя Ганса Христиана Андерсена, которая приятно читалась в детстве. Дикие лебеди не настоящие птицы, но заколдованные братья принцы из королевской семьи. Эта сказка о злобе и несправедливости, а ещё о верности, самоотверженности и любви, ибо только горячая любовь способная снять любые колдовские чары и оживить холодные сердца. Иллюстрации к данной книге оригинальны и подобраны со вкусом. В далёкой стране, где…
Читати на YakabooДикі лебеді Це класична казка авторства відомого письменника Андерсена. Моя дитина не дуже сприймає класичні казки через їх дивні сюжети та кінцівки... Але тут щасливе закінчення, тож нам сподобалось. Книжка розповідає про принцесу Елізу та її одинадцять братів. Зла мачуха перетворила хлопців на диких лебедів, а їхній сестрі-красуні настільки зіпсувала життя в замку, що та пішла шукати своїх братів. Вони таки зуміли віднайти одне одного, але щоб розчаклувати братів та повернути їм людську…
Читати на YakabooДикі лебеді На мій погляд, чудова серія казок під назвою "Світ казок" обов'язково стане улюбленою для кожної дитини, адже вона об'єднує не звичайні томики з книжками, тому що всі казки можуть оживати за допомогою спеціального QR-кода, про такі книжки особисто я мріяла в дитинстві, тому для своїх дітей я придбала всі томики цієї серії й з нетерпінням чекаємо на нові томики. Даний томик познайомить нас з казкою "Дикі лебеді", яку написав чудовий данський казкар Ганс Кристиан Андерсен. Казка має…
Читати на YakabooДикі лебеді Видавництво "Vivat" представило усім давно улюблену казку "Дикі лебеді" у новому вигляді, який без сумніву сподобається Вам та Вашим діткам. Якщо Ви ще не познайомили Вашу дитину із чудовою казкою "Дикі лебеді", то раджу почати знайомство із цієї книжечки, яка входить до чудової серії книжечок "Світ казок". Щодо змісту казки, то він залишився незмінним, жив собі на світі король, і був він вдівцем, у якого було одинадцятеро синів, та одна донька, усі його сини відрізнялись з поміж…
Читати на YakabooІсторія про мужність та віру Ця казка - історія про мужність та віру маленької принцеси Еліси і про її подвиг, який вона вчинила, щоб врятувати своїх зачарованих братів, незважаючи на численні перешкоди. Головна ідея твору - перемога добра над злом. Героїня казки Еліса - виключно позитивний персонаж. Нарівні з Гердою зі "Снігової королеви", вона проявляє такі риси характеру, як сміливість і відданість. Вона стикається з важким випробуванням і не жаліє себе заради порятунку своїх братів. Це…
Читати на YakabooРодинні зв'язки. Казка про диких лебедів не менш захоплива як і інші казки Андерсона. Обкладинка дуже красива, виконана в стриманих кольоровій гаммі, палітурка тверда, шрифт маленький, багато кольорових ілюстрацій. Як на мене для цієї казки можна було намалювати більш яскраві та живіші малюнки. Оформлення книги не виглядає дитячим. Саме видавництво хороше, якісна печать, але ілюстрації хотілось би щоб були кращими. Казка дуже цікава, зворушлива про одинадцять принців та їхню сестричку…
Читати на Yakaboo"Дикі лебеді" Заради близьких людей можна витримати будь-які труднощі і подолати будь-які перешкоди, не шкода навіть пожертвувати власним життям або поставити під загрозу свою репутацію, якщо це дійсно допоможе коханій людині. У казках Андерсена неодноразово зустрічається мотив самопожертви заради іншого. Пам'ятаєте казку "Русалонька", у якій головна героїня для того, щоб бути з коханим, погодилася віддати свій голос і ходити по землі, весь час відчуваючи нестерпний біль? Та історія, на жаль,…
Читати на YakabooСказка о преданности и любви Не могу сказать, что я в восторге от этого издания. Действительно, в этой книге приведен полный вариант сказки о девушке Элизе, которая спасала своих братьев, превращенных в диких лебедей, плетя им рубашки из крапивы. И это, безусловно, преимущество книги, т.к. в большинстве сборников сказок эта история приведена в сокращении, пересказе. Также в книге необычные иллюстрации. Но вот они мне и не особенно понравились. Обложка чудесная, настраивающая на волшебную…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!