NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Книга Never stop

Немає в наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок224
Рік видання2023
Хочете змінити своє життя, але не наважуєтеся зробити перший крок? Мрієте стати стрункими й здоровішими, та не знаєте з чого почати? Намагаєтеся подолати стрес та впорядкувати свої думки? Не відкладайте "на завтра". Ця книжка - добрий спосіб почати позитивні зміни вже сьогодні. Марі Карачина - учасниця світових марафонів та півмарафонів, фітнес-тренер та засновниця клубу "Skinny&Strong", переконана, що біг - це значно більше, аніж просто вид спорту. Це спосіб впорядкувати своє життя, загартувати дух та силу волі, навчитися ставити цілі й досягати їх. Адже рух - це життя. А книжка, яку ви тримаєте у руках, - лише маленький стимул, перший крок, щоб змінити звички та почати вдосконалювати світ навколо вас. Тож одягайте кросівки і never stop!

ПаперовіЕлектронніАудіокниги
• 2018 • fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp
Немає в наявності
e-book
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2018
Немає в наявності
• 2023
Немає в наявності 119 грн
audio-book
• 2018 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 220 грн154 грн
Немає в наявності 300 грн240 грн

Видавництво Старого Лева

• 2018
Немає в наявності 300 грн
• 2018

Схожі книги

• КристинаYakaboo13 листопада 2023 р.★ 2/5

Так і не закінчила Сама книга легко читається, але багато повторювань і в кожному розділі одне й те саме. Не самий кращий переклад, є багато помилок. Але більш за все "вразила" оповідь про марафон в москві в жовтні 2014 року

Читати на Yakaboo
  • ЄвгенYakaboo22 січня 2022 р.★ 3/5

Never Stop Насправді дуже рідко читаю нонфікшн літературу. Цю книгу почав читати в електронному вигляді, а закінчував вже в аудіоформаті і вона мені не надто сподобалася. Можливо, одним з факторів стало те, що я не знаю авторки, а вона, як я зрозумів з книги є достатньо відомою особистістю в біговій тусовці. Отже, never stop. Книга про біг, яка не лише про біг, а про вміння правильно це робити, про кохання, про самосприйняття, про силу волі врешті решт. В цій книзі кожен може знайти для себе…

Читати на Yakaboo
  • НаталіяYakaboo3 грудня 2020 р.★ 5/5

Рух це життя Це книга не про біг, хоч однозначно його тут буде багато. Це книга про улюблену справу, любов до себе, подолання труднощів і віру у власні сили. ⠀ Щоб я почала бігати має статися дві події. Я або буду бігти за кимось (дівчата це чомусь люблять робити) або буду втікати від когось. В інших випадках біг мені не дуже то і цікавий. ⠀ Тим не менше, коли книга потрапила мені до рук, я зразу ж захотіла її прочитати. Почну з просто неймовірного оформлення. Чудові глянцеві сторінки,…

Читати на Yakaboo
  • AlexYakaboo19 березня 2020 р.★ 5/5

Мотивація Мотиваційні книги досить популярний сегмент сучасної літератури. Автори, які досягли успіху в тій чи іншій сфері діляться своїм досвідом та результатами своєї праці. Шлях до успіху в кожного з них свій, і це ще раз доводить, що не існує універсальної формули успіху. Текст книги написаний легкою мовою, без зайвого пафосу, і тому книга заходить досить легко. Взагалі я б розділив книгу на дві частини. Перша це розповідь про шлях авторки до своєї мети. З чого починався процес долучення до…

Читати на Yakaboo
  • НаталяYakaboo18 лютого 2020 р.★ 3/5

Зупинятись чи ні? Ця книга не про те, як правильно бігати, тренуватись та інше, про це авторка, в принципі, і попереджає. Ця книжка має надихати на те, щоб почати/відновити заняття бігом. В книзі багато фото, напевно не менше ніж 1/3 всього обсягу книги, така собі книга в стилі а-ля інстраграм. Марі пише про свій досвід бігу, як вона розпочала, як потім почала брати участь в забігах, спочатку це були 5, 10 км, потім півмарафони та зрештою марафони. Цікаво було читати про досвід участі в…

Читати на Yakaboo
  • ДарьяYakaboo30 січня 2019 р.★ 5/5

Отзыв Книга читається дуже легко. Під час читання складалося таке враження, що знайома з авторкою вже давно, що ми просто сидимо на кухні, п'ємо чай та розмовляємо. Про біг, про дитинство, про батьків, про кохання, про подорожі. Про те, що має значення тільки тут і зараз та про те, що буде важливим завжди. Книга викликає дуже теплі відчуття. Розумієш, що авторка насправді закохана у те, про що пише і бажає розділити це відчуття із кимось ще. Це вражає. Хочеться скоріше дістати свої кросівки,…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково