NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

За сестрою

В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок128
Рік видання2022

Повість «За сестрою» створена на основі історичних матеріалів з часів татарських

нападів на українські землі. В центрі — захоплююча історія юного Павлуся,

молодшого сина з козацького роду Судаків, який порятував від татарського полону

свою сестру Ганнусю.

Читацькі клуби навколо книги

Ще жодного клубу навколо цієї книги. Створіть перший — і читайте її разом з іншими, лишаючи нотатки просто в тексті.

ПаперовіЕлектронніАудіокниги

Kebuk

• epub, mobi
99 грн
• 2017 • Yakaboo.ua • fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp
139 грн1 грн
e-book
• Strelbytskyy Multimedia Publishing • playbookapp
9.99 грн
e-book
• 2020 • Мультимедійне видавництво Стрельбицького
139 грн10 грн
audio-book
• 2015 • Мультимедійне видавництво Стрельбицького • fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp
21 грн
e-book
• LitRes • playbookapp
48.31 грн
e-book
• 2022 • Видавництво Богдан • epub , mobi
99 грн
e-book
• 2023 • Навчальна книга - Богдан • epub
107 грн
e-book
• 2022 • Навчальна книга - Богдан • epub , mobi , yakabooapp
169 грн110 грн
e-book
139 грн111.2 грн
• Bohdan Books • playbookapp
118.8 грн
e-book
• Навчальна книга Богдан • М'яка обкладинка
138.89 грн125 грн
• 2023 • Навчальна книга - Богдан
229 грн125.1 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2022 • Видавництво Богдан • epub , mobi
129 грн
e-book
• Навчальна книга Богдан • Тверда обкладинка
168.89 грн152 грн
299 грн152.1 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2023 • Навчальна книга - Богдан • Тверда обкладинка
169 грн
• 2023 • Видавництво "Богдан" • Тверда обкладинка
Передзамовлення — очікується 18 жовтня 2026 р.169 грн126.75 грн -15% діє з промокодом KEBUK-10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
Немає в наявності
• 2022 • Навчальна книга - Богдан
Немає в наявності
• 2022 • Навчальна книга – Богдан • epub , kindle
Немає в наявності 99 грн
e-book
• 2023 • Навчальна книга – Богдан • Тверда обкладинка
Немає в наявності 159 грн125.1 грн
• 2023 • Навчальна книга – Богдан • М'яка обкладинка
Немає в наявності 139 грн125.1 грн
• 2023 • Богдан
Немає в наявності 129 грн
• 2023 • Навчальна книга - Богдан • М'яка обкладинка
Немає в наявності 129 грн
Немає в наявності 169 грн135.2 грн
• 2023 • Богдан • Тверда обкладинка
Немає в наявності 159 грн
• 2020 • Знання • Тверда обкладинка
Немає в наявності 186 грн

Схожі книги

• Valentine MyronenkoYakaboo26 червня 2022 р.★ 5/5

Про поклик рідної крові Читаю твори сучасної шкільної програми разом із дітьми. В оповіданні йде мова про часи, коли наша багатостраждальна земля, країна Україна зазнавала варварських татарських набігів. Коли нищилися мальовничі села, й татарські мечі та списи вирізали цілі родини, грабували та палили їхнє майно. Проте на допомогу селянам приходили відважні славні козаки, й починалася запекла боротьба. В книзі автор розповідає найбільше про хлопця-підлітка, який готовий життя віддати, аби…

Читати на Yakaboo
  • Катерина МагирYakaboo19 травня 2021 р.★ 5/5

За сестрою Даний твір входить у шкільну програму і не дарма. Адже повість Чайковського наглядний приклад того, якими мають бути стосунки між рідними людьми. Відданими. Брат і сестра - нерозлучними. Почуття й емоції - справжніми й щирими. Павлусь - відважний хлопчина, що з усіх сил намагається врятувати свою Ганнусю. Протягом твору ми спостерігаємо його дорослішання як у фізичному, так і у моральному плані. Я вважаю, що саме на таких творах може виховатись патріотичний народ, що найвище цінує…

Читати на Yakaboo
  • ПолінаYakaboo22 листопада 2020 р.★ 3/5

Цікаво, цікаво... Вирішила я, значить, повну версію "За сестрою" прочитати. Задавали нам по літературі, та скорочують в тих підручниках зазвичай так, що ледь не плакати хочеться. Купила електронну версію. Книга, звичайно, класна, читати легко, нудьгувати не встигаєш, козацтво теж порадувало, але за душу не надто заціпило. Чи то через те, що автор не був профі-письменником, чи ще через що, проте вже як є. Кожному своє, звісно. Та про козаків читати цікаво, ой цікаво було! Що ж до самого…

Читати на Yakaboo
  • ПолінаYakaboo22 листопада 2020 р.★ 4/5

Цікаво, цікаво.. Книжка хороша, претензій до неї нема. Хвилює лише, що електронний варіант підозріло короткий. 117 сторінок, хоча Гугл каже, що в книзі сторінок 200 з гаком. До того ж, в книзі є помилки, і це вже помилка не автора, як мені здається, а редакторів. Такоє. В будь якому разі, можу й про книжку дещо сказанути ще: хоч дочитала я не до кінця поки що, але подобається, звісно.) Правда, якось надто багато слів, підозріло схожих на русиянізми. Та то нічого. Лише хочу сподіватися, що це…

Читати на Yakaboo
  • vesnakvitneYakaboo16 лютого 2020 р.★ 5/5

Читається на одному диханні Пригодницька історична повість випадково попала до рук, оскільки була в програмі 7-го класу моєї дитини. Захоплива, легко читається. Вдало і соковито описані характери героїв, з співчуттям - події нападу татар на село, захоплення полонених, поневіряння і історія хлопця, який дав собі слово любою ціною визволити рідну сестру з полону. Через страхи і радості, війну і зустрічі, сльози і смерті, полонення і вивільнення, автор спокійно і невтомно проводить думку: "Будь…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково