Рекомендований вік6+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Нові історії про Пандімуна – це продовження пригод малюка панди, який так полюбився маленьким читачам та їхнім батькам. У другій книзі історій наш Панді далі подорожує життям і шукає відповідей на важливі питання. Що насправді має значення? Як знайти в собі сили, коли стає дуже страшно? Чи відновиться ліс після страшної пожежі, яка все винищила? Це книга про наше сьогодення, описане за допомогою алегорій. А ще це книга про диво, яке неодмінно станеться, якщо плекати в собі віру про справжні щоденні дива.
Як і перша книга про Пандімуна, ця також містить у собі віртуальну реальність. За допомогою смартфона герої книги оживають на очах, перетворюючи кожну розповідь у захопливу мандрівку.
Лімітований наклад "Нових історії про Пандімуна" Крістіни Нгуєн вийшов з особливою святковою обкладинкою, завдяки якій читати ці історії довгими зимовими вечорами буде ще затишніше.
Відгуки з книгарень
Магія, яка ховається у звичайних речах Іноді здається, що дитячі казки – це просто вигадка. Але є такі, які звучать ніби відлуння давно забутих істин. Так і ця книжка. Вона говорить не лише з дітьми, а й із тими дорослими, які ще пам’ятають, як це - бачити світ широко відкритими очима. Про що ця книга? Це продовження чарівного світу Пандімуна, місця, де реальність і магія існують поруч. Тут знову є істоти, яких ми не помічаємо, місця, які зберігають історії, і таємниці, які відкриваються…
Читати на YakabooКазки про добро та світло - зцілюють душу Інколи під гарною дитячою обкладинкою несподіванно ховається цілий світ. Це саме така книга. Відкриваєш її і приходиш до тями на останній сторінці. Читали і відчували, що ця книга написана про нас. А цей Панді - це ми зараз. І тому тут дуже важливий фінал, якого яякщо чесно побоювалась, але фінал чудовий і справді той, про який ми всі мріємо. Це книга, що говорить до серця дуже точними словами, зрозумілими і близькими і дитині, і дорослим,
Читати на YakabooОсоблива книга про важливе Я читала першу книгу історій про Пандімуна і вони настільки щемкі, а Панді настільки закохує в себе с першого погляду, що нову книгу купила одразу. Нова книга, як і перша, - змусила мене плакати. Всі історії немов про нас, тих нас, що застрягли в лютому 2022. В книзі розповідається історія зі світу Панді, але я відчуваю що це історія немов із нашого життя. Кожне слово торкається серця, а третя історія надзвичайно особлива і дає таку важливу надію на те, що все буде…
Читати на YakabooГлибокі історії і гарні ілюстрації З Пандімуном ми з донькою були вже знайомі, тому з радістю взялися читати нові історії. Цю частину можна читати і окремо, але в останній історії з'являється герой із попередньої книжки. Тому, все ж для кращого розуміння рекомендую читати обидві книжки. Якщо перша книжка допомогла мені ще раз проговорити з дитиною на тему смерті, то друга - вже з підтекстом про наше сьогодення. Ні, тут немає жодної згадки про війну, але образ великої пожежі, яка спалює все…
Читати на YakabooДуже особлива історія для дітей і особливо для дорослих Після першої книги Пандімуна ми цілий рік чекали на продовження! Нарешті дочекалися. Очікування не було марним. Книга в усіх сенсах чудесна. Але рік тому навіть у найсміливіших фантазіях не очікувала, що в новому Пандімуні будуть саме ТАКІ історії. Сумно і радісно водночас. Світ наш дуже змінився і малюк Панді опинився на лінії вогню.. Але малюк Панді вже знає що таке сміливість. Не хочу спойлерити, лише скажу, що на першій історії ми дуже…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!