У лісі-лісі темному

In a Dark, Dark Wood by Ruth Ware

Видавництво: Наш формат
Перекладач: Оксана Дятел
Немає в наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок288
Рік видання2016
Коли старанно приховані і запилюжені часом скелети таки вибираються зі старих шаф на світ божий - чекай біди. Головна героїня - письменниця - несподівано для себе отримує запрошення на дівич-вечірку шкільної подруги, з якою не спілкувалася років з десять. Вихідні мають промайнути весело - гучні посиденьки десь далеко від цивілізації поміж густих лісів англійської провінції у скляному будинку з веселою компанією. Проте щось пішло не так… За дві доби вона, зранена та скалічена, приходить до тями в лікарняній палаті й із жахом усвідомлює, що нічогісінько не пам'ятає… Хоча й відчуває: трапилося щось жахливе!

Де можна придбати

• Тверда обкладинка
Немає в наявності
Немає в наявності
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 150 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 160 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 160 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 165 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• Вікторія ІвасечкоYakaboo27 грудня 2022 р.★ 5/5

Триллер на один раз У лісі-лісі темному - Рут Веа. Це моя друга книга авторки, і вони між собою досить схожі. Обидві швидко читаються, тримають в напрузі, мають змазаний і кінець і великий скляний дім серед чагарів. Триллер такий відпочинковий, коли читаєш і тобі реально цікаво, але в кінці ніякого навантаження немає. Скінчилось і скінчилось. Ти не хочеш знати більше подробиць, тебе не хвилюють долі героїв чи їх моральні сторони. Це читання на один раз. Але цей один раз якісний і від нього,…

Читати на Yakaboo
  • AlexYakaboo17 січня 2021 р.★ 5/5

Привиди минулого Відразу варто зазначити, що це книга, яка читається за один два вечори, і потім відкладається на поличку, звідки її дістануть лише для того, щоб дати ще комусь почитати. Сюжет історії цікавий, проте не новий. У заміському будинку, далеко від міста збирається компанія, яку переслідує вбивця. Інтригу та ім'я злочинця автору вдалося майстерно приховати завдяки частим розгалуженням сюжетної лінії. Детективна складова не на висоті, проте виписана непогано. Загальна оцінка чотири з…

Читати на Yakaboo
  • Анна КовалевскаяYakaboo12 листопада 2020 р.★ 3/5

Слабенький детектив, на разок! Кинга "У лісі лісі темному" написана в жанре закрытого детектива. Все события происходят в лесу, где в стеклянном доме происходила вечеринка- девичник и тут произошло убийство!... Меня очень заинтересовала аннотация, но вот сюжет оказался довольно предсказуемым. Наша главная героиня Нора вместе с еще одной девушкой отправляется на девичник к подруге, с которой не общалась еще со школы, то есть не общались они минимум лет десять!... Странно как-то... но…

Читати на Yakaboo
  • Марина ПримакYakaboo29 вересня 2020 р.★ 3/5

Стандартна історія про компанію старих знайомих Завжди подобались історії про людей в замкнутому приміщенні, адже це зазвичай легка історія з цікавими персонажами та їх історіями з минулого. Ця книга саме така. Шкільна подруга організовує дівич-вечір у заміському будинку та запрошую головну героїню та ще декількох друзів. Головна героїня є інтроверткою, живе в будиночку в лісі та пише детективи(досить банально). Відразу насторожує те, що ці подруги між собою давно не спілкуються та головна…

Читати на Yakaboo
  • Larisa BookwormYakaboo24 вересня 2019 р.★ 4/5

Будинок в лісі Чомусь роман Рут Веа «У лісі-лісі темному» прийнято критикувати, а от мені він сподобався! Так, можливо, він не справив такого враження, як книги, що стали улюбленими, проте у його компанії я провела чудовий час. Читати цю книгу я рекомендую саме восени – атмосферність гарантовано. Отже, місцем дії, як можна здогадатись із назви, буде ліс, а якщо точніше, то будинок у лісі, куди приїдуть кілька молодих жінок та чоловік, щоб відсвяткувати дівич-вечір однієї з них. Саме сюди буде…

Читати на Yakaboo
  • Nadiia RomankevychYakaboo18 вересня 2019 р.★ 3/5

ТЕМНИЙ ЛІС Люблю трилери і детективи. Шукала в гуглі списки книг, яку би то рейтингову прочитати. І натрапила на «У лісі-лісі темному», де вона була поставлена в один ряд з «Правда про справу Гаррі Квеберта», але як потім виявилось, що цій книзі до Гаррі далеко і глибоко. Я, на жаль, спершу не зайшла сюди, щоб почитати відгуки, а зразу почала читати, а потім вже мусила закінчити читати, бо маю звичку дочитувати книги до кінця. Подумала, що видавництво «Наш формат» не може друкувати чогось…

Читати на Yakaboo
  • Артур КниголюбYakaboo29 серпня 2019 р.★ 4/5

Лесной триллер Писатель Леонора (Нора) Шоу приглашает девушку по имени Фло на девичник Клэр. Он проводится в доме тети Фло. Нора потеряла связь с Клэр много лет назад, не разговаривала с ней десять лет и не знает, хочет ли она пойти на эту вечеринку. Но после разговора с другим другом, которого тоже приглашают (Нина), Нора неохотно решает пойти. Нора и Нина прибывают в дом, где проводится вечеринка, который изолирован в лесу в Нортумберленде. Это очень странно выглядящий дом, в основном из…

Читати на Yakaboo
  • Маринка ФедощукYakaboo17 травня 2019 р.★ 4/5

Скляний будинок, темний ліс Побудувати будинок зі скляними стінами глибоко в лісі – так собі ідея. А уявіть, що ви опинились в ньому на цілі вихідні, та ще й разом з людьми, які колись вас зрадили… Стає моторошно. Книга Рут Веа «У лісі-лісі темному» - саме така, моторошна. А починається все з того, що молоду письменницю запрошує на свій дівич-вечір її найкраща шкільна подруга, з якою вона не бачилась вже добрих півтора десятиліття. Вечірка має пройти у немовби загубленому серед темного лісу…

Читати на Yakaboo
  • Hanna KharlanYakaboo17 березня 2019 р.★ 5/5

"У лісі-лісі темному" Уявіть собі, що одного дня ви отримуєте запрошення на дівич-вечірку від подруги, з якою не спілкувалися 10 років. Щоб ви зробили? Я точно не поїхала б в якийсь будинок до лісу, що знаходиться в "чорта на рогах". А головна героїня Нора вирішила випробувати долю. Щоб дізнатися, що з цього вийшло, варто прочитати "У лісі-лісі темному". ⠀ ПЛЮСИ: ⠀ Простий стиль викладу. Текст читається легко й захопливо. Хоча деякі "розваги" викликають щонайменше подив, а вчинки персонажів…

Читати на Yakaboo
  • ОленаYakaboo24 лютого 2019 р.★ 4/5

Біг задля спокою та заради порятунку Мені сподобався початок книги, протиставлення максимальної напруги героїні, що намагається дістатись мети, та ідеалістичного початку дня. "Я біжу. Біжу крізь залиті місяцем ліси, гілки зачіплюються за одяг і рвуть його на клапті, ноги плутаються у засніженій папороті... Я мушу добігти до дороги, перш ніж..." "Щойно прокинувшись, я знала - сьогодні день для пробіжки парком... Осіннє проміння пробивалося крізь плетені штори, вкриваючи позолотою постіль. Пахло…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково