Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
З давніх-давен батьки, бабусі й дідусі розповідали дітям казки, передаючи з ними народну мудрість, що по крупинці збиралася та дбайливо зберігалася нашими предками. Частина цієї багатовікової спадщини міститься в книжці, яку ви тримаєте в руках.
Цікаві та повчальні казки, ілюстровані яскравими барвистими малюнками, розкриють перед дитиною дивовижний казковий світ, сповнений чарів і таємниць.
Книжку адресовано дівчаткам і хлопчикам та їхнім турботливим батькам.
Та це просто жах Я в шоці від того, що видається. Якщо перші казки просто ні про що, то сенси Кобилячої голови змусили мене зайти на сайт і писати відгук. Просто жах. мізогінія чистої води. Як я можу це своїй дочці читати?
Читати на YakabooУкраїнські народні казки. Багато книг з казками не буває. Особливо коли така неймовірна збірка казок, неможливо встояти і не придбати. Дуже сподобалось, що в книзі зібрані казки, які не дуже часто зустрічаються в інших книгах. Деякі казки, ми читали вперше. Хочу зазначити неймовірне оформлення, книга яскрава, неймовірні ілюстрації, обкладинка тверда, цупкі сторінки, шрифт великий. Моєму синові дуже сподобалась казка: "Вовк Колядник". Дід і баба розвели худобу, наготували смачних страв і…
Читати на YakabooУкраїнські народні казочки Всі дітки обожнюють казочки, але хотілося б, щоб вони зростали на українських добрих народних казках. Тому в якості першої книжки з казочками своїм дітям я обрала книжку "Українські народні казки" від видавництва "Кристал Бук" автора Олега Завязкіна с серії книг "Чарівний світ казок". На сторінках цієї книжечки читач знайде такі відомі українські казки: "Про козака Данила", "Вовк-колядник", "Семиліточка", "Про билину і горобця", "Про липку та жадібну бабу", "Заєць та…
Читати на YakabooУкраїнські народні казки Наш малюк отримав цю чудову, надзвичайно цікаву, захопливу та водночас дуже повчальну книжку дивовижних казкових історій "Українські народні казки" в подарунок з нагоди свого Дня народження. Це видання відомого, сучасного надзвичайно популярного українського дитячого письменника Олег Зав'язкіна, який створив велику кількість творів для діточок, а також є автором багатьох енциклопедій, відразу ж сподобалося нашій дитині. З великим зацікавленням за…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!