NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Книга Українські народні казки

Видавництво: Кристал бук
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок160
Рік видання2023

З давніх-давен батьки, бабусі й дідусі розповідали дітям казки, передаючи з ними народну мудрість, що по крупинці збиралася та дбайливо зберігалася нашими предками. Частина цієї багатовікової спадщини міститься в книжці, яку ви тримаєте в руках.

Цікаві та повчальні казки, ілюстровані яскравими барвистими малюнками, розкриють перед дитиною дивовижний казковий світ, сповнений чарів і таємниць.

Книжку адресовано дівчаткам і хлопчикам та їхнім турботливим батькам.

• 2019
485 грн371.7 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2019 • Тверда обкладинка
485 грн
• 2023 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 485 грн436.5 грн

Схожі книги

• АнастасіяYakaboo11 листопада 2025 р.★ 1/5

Та це просто жах Я в шоці від того, що видається. Якщо перші казки просто ні про що, то сенси Кобилячої голови змусили мене зайти на сайт і писати відгук. Просто жах. мізогінія чистої води. Як я можу це своїй дочці читати?

Читати на Yakaboo
  • ДаринаYakaboo2 грудня 2021 р.★ 5/5

Українські народні казки. Багато книг з казками не буває. Особливо коли така неймовірна збірка казок, неможливо встояти і не придбати. Дуже сподобалось, що в книзі зібрані казки, які не дуже часто зустрічаються в інших книгах. Деякі казки, ми читали вперше. Хочу зазначити неймовірне оформлення, книга яскрава, неймовірні ілюстрації, обкладинка тверда, цупкі сторінки, шрифт великий. Моєму синові дуже сподобалась казка: "Вовк Колядник". Дід і баба розвели худобу, наготували смачних страв і…

Читати на Yakaboo
  • Юськiв АннаYakaboo7 жовтня 2021 р.★ 5/5

Українські народні казочки Всі дітки обожнюють казочки, але хотілося б, щоб вони зростали на українських добрих народних казках. Тому в якості першої книжки з казочками своїм дітям я обрала книжку "Українські народні казки" від видавництва "Кристал Бук" автора Олега Завязкіна с серії книг "Чарівний світ казок". На сторінках цієї книжечки читач знайде такі відомі українські казки: "Про козака Данила", "Вовк-колядник", "Семиліточка", "Про билину і горобця", "Про липку та жадібну бабу", "Заєць та…

Читати на Yakaboo
  • СвітланаYakaboo22 січня 2020 р.★ 5/5

Українські народні казки Наш малюк отримав цю чудову, надзвичайно цікаву, захопливу та водночас дуже повчальну книжку дивовижних казкових історій "Українські народні казки" в подарунок з нагоди свого Дня народження. Це видання відомого, сучасного надзвичайно популярного українського дитячого письменника Олег Зав'язкіна, який створив велику кількість творів для діточок, а також є автором багатьох енциклопедій, відразу ж сподобалося нашій дитині. З великим зацікавленням за…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково