NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Книга Хлопець на всі 100%

Видавництво: Школа
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок304
Рік видання2024

Що цікаво знати хлопцю - підлітку? Як стати впевненим у собі, завжди бути у доброму гуморі, як без проблем спілкуватися з батьками? Що потрібно робити, аби розвинути мускулатуру, чим зайнятися у вільний час, як зрозуміти дівчат, як стати своїм у будь-якій компаніїї та водночас залишатися самим собою? На ці й багато інших питань, пов'язаних із формуванням особистості, дає відповідь ця книга.

Видання з шовковим лясе.

• 2022 • Тверда обкладинка
600 грн480 грн
600 грн540 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2011
Немає в наявності
• 2016 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 240 грн192 грн
• 2019 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 240 грн
• 2024
Немає в наявності 535 грн481.5 грн
• 2011 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 600 грн
• 2011 • Тверда обкладинка

Схожі книги

• GuestYakaboo18 вересня 2025 р.★ 5/5

Подяка Завдяки цьому посібнику я став справжнім сексистом, егоїстом та абьюзером. Моя дівчина також вдячна, вона кайфує. А люди у відгуках самі не розуміють що хочуть від цього життя.

Читати на Yakaboo
  • Юстина ВасечкоYakaboo18 квітня 2024 р.★ 1/5

Дуже сексистська книжка І це література для маленьких хлопчиків ще з гнучкою психікою?

Читати на Yakaboo
  • GuestYakaboo10 листопада 2023 р.★ 1/5

Дуже не раджу Якщо хочете виховати сексиста, егоїста та абʼюзера - сміливо купуйте цю книжку. Автор, здається, людина глибоко совкового мислення, тому стиль виховання в цій книжці можна уявити який . Таку літературу випускати не те що шкідливо, а, я б сказала, небезпечно, бо якщо хлопчики сформують свій майндсет з цієї книжки - бідні наші жінки в майбутньому.

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково